Hur man gör billiga kyla hantverk för en tonåring rum

Hur man gör billiga kyla hantverk för en tonåring rum


I alla hushåll, sovrummet representerar din fristad och flykt från resten av världen. Detta är särskilt sant när det kommer till tonåringar. Tonåringar har att hantera stress och ångest från skola, prov och välja högskolor, för påtryckningar från vänner och förväntningar från föräldrar. En tonåring rum egentligen borde få honom att känna sig bekväm och säker, och tillräckligt representera sin personliga stil och smak. Skapa enkla hantverk att dekorera hennes rum kan få henne att känna mer entusiastiska över hennes plats.

Instruktioner

Collage förvaringsbox

1 Klipp ut bilder från tidningar och bilder av vänner och familjer. Inhämta den bild du vill eller ord eller en fras från tidningar. Placera din samling i en stor hög.

2 Gå igenom varje bild och trimma runt det, skär bort ojämna nedskärningar eller hängande bitar av papper. Ordna trimmade bilder och ord runt toppen och sidorna av ditt kollage box. Ta din tid att experimentera med olika presentationer.

3 Applicera ett tunt lager av lim på baksidan av varje bild, klistra in den ordentligt på plats för att dess idealisk plats på förpackningen. Fortsätt på detta sätt tills du har täckt rutan helt. Låt limmet att ställa in.

4 Mät alla sidor av lådan och klipp laminatpapper till de exakta måtten. Dra av skyddspapperet från varje papperlaminatpapper och tillämpa den på sidorna av lådan, tillämpa den tum för tum. Gå långsamt och ta din tid när du gör detta, som rynkor eller misstag är svåra att ta bort från laminatpapper. Du har nu en ruta för att lagra minnessaker, prydnadssaker och andra skatter.

Chic Cork Board

1 Mät storleken på din kork ombord. Klipp en bit tyg som är 2 inches längre och 2 inches bredare.

2 Spraya yttre ytan av korkskivans med bindemedel. Tryck på undersidan av tyget mot klibbig sidan av kork styrelse, jämna ut eventuella rynkor.

3 Vänd på anslagstavlan över och häfta ihop ändarna av tyget på baksidan av kortet så att du fästa tyget på ordentligt.

4 Köp en ram som är den exakta dimensionen som din kork ombord. Överväga att gå alla ut och välja något fet och utsmyckade. Installera kork styrelse i ramen och hänga den på väggen.