Hur du återställer ett Garmin 110

Hur du återställer ett Garmin 110


Garmin Forerunner 110 är en GPS-fitness klocka konstruerad för löpare. Klockan spår och registrerar sträcka du har kört, så att du kan visa statistik antingen på klockan eller på datorn via träningen-mjukvara Garmin Connect. Vissa modeller av Forerunner 110 kommer också med pulsmätare som mäter hjärtslag per minut, och dina kalorier bränns. Ibland denna klocka kommer att frysa upp, vilket gör det omöjligt att spela in data eller berätta tid och det är därför alla ägare bör veta hur man utför både en regelbunden och hård återställning av denna klocka.

Instruktioner

regelbunden Reset

1 Tryck och håll "Light" knappen tills klockan stängs av.

2 Tryck ner "Light" knappen igen för att stänga klockan igen.

3 Tryck på knappen "Meny" för att se till att alla dina inställningar och data finns fortfarande tillgängliga. Återställning klockan på detta sätt inte är tänkt att ta bort någon av dina sparade data. Om skärmen fortfarande är frusen efter att ha gjort en vanlig återställning då du kommer att behöva göra en hård återställning.

Hard Reset

1 Återställ klockan på vanligt sätt två eller tre gånger för att se om skärmen återställer normal. Om den inte gör det, måste du utföra en hård återställning, som garanterat frigöra skärmen, men kommer tillbaka klockan till fabriksinställningen och ta bort alla data i processen.

2 Håll "Reset" och "Light" knappen samtidigt.

3 Tryck på "start / stopp" -knappen för att ändra ditt svar från "Nej" till "Ja" och tryck sedan på "Sida / Menu" för att bekräfta ditt svar. Klockan blir tom ett ögonblick eftersom det tar bort alla dina data. När klockan slår tillbaka på dig måste du ange i alla dina inställningar och information om igen.