Lista över skatteavdrag för frisörer

Lista över skatteavdrag för frisörer

Lista över skatteavdrag för frisörer

Frisörer, oavsett klassificeras som anställda eller självständiga uppdragstagare, har en hel del att tänka på komma skatt tid. Tillåtna skatteavdrag är oftast i förgrunden; Hur kan frisörer behålla mer av sina surt förvärvade pengar?

IRS-Tillåtna skatteavdrag

Om du är egenföretagare, kan du minska din skatt med avdrag för arbetsrelaterade kostnader med hjälp av IRS Form 1040 Schema C. Anställda kan också specificera sina avdrag på blankett 1040 lista A.

abonnemang

Facktidskrifter och branschtidningar, såsom "American Salon" och "California Stylist," är uppenbara avdrag. Andra inkluderar kändis tidskrifter ( "People", "Us Weekly" och "In Touch"), damtidningar ( "InStyle", "Allure", "Cosmopolitan", "Elle") och andra tidningar ( "Celebrity frisyrer" och "Hype hår ") för klienter. En professionell stylist måste vara medveten om nya trender och kändisar är ofta trendsättare i skönhet och modevärlden. Prenumerationer på dessa tidningar är företagsrelaterade kostnader. Varje väntrum har tidskrifter för kunder att läsa. Om du betalar för de abonnemang och salongen inte ersätta dig, är kostnaden för dessa abonnemang avdragsgilla.

uniformer

Vissa salonger kräver att deras stylister att bära uniformer. Så länge den enhetliga är inte något man skulle bära utanför arbetet, dess kostnader och kostnaderna för dess underhåll (rengöring, stoppning, etc.) är avdragsgilla.

Verktyg och tillbehör

Allt du använder under arbetsdagen faller in i denna kategori: sax, torkar blåsa, locktänger, strykjärn, klipp, kammar, borstar, schampo, hårfärgnings, skyddsrockar.

Utbildning

Din första utbildning för att bli en frisör är inte avdragsgill som ett företag bekostnad. Alla seminarier och kurser du tar för att uppgradera dina kunskaper, men är avdragsgilla. Detta inkluderar konventioner som du kan delta. Kostnader för att ta dessa kurser inkluderar kongressavgifter, hotell, måltider och resekostnader till och från konventionen eller seminariet. Kom ihåg att spara alla kvitton.

Diverse utgifter

Alla nödvändiga licensavgifter är avdragsgilla, som är vad du betalar för ansvarsförsäkring. Glöm inte att dra bokföringsprogram. Kontorsmaterial är en ofta förbisedd kostnad. Poster såsom klisterlappar och kundkvitton är också avdragsgilla. Reklamkostnader kan innefatta visitkort, webbhotell för ditt företags webbplats, direkta försändelser du skickar ut, och porto, magasin och tidningsannonser. Station leasingavgifter bör ingå, liksom alla objekt som salong ägare kan dra av från din lön, såsom verktyg, tvätt avgifter och andra.

Arrangeras hjälper

När man förbereder för att få tid, kommer goda organisatoriska vanor tjänar du väl; har en utsedd fil för varenda papperslapp med anknytning till ditt företags kostnader. Eftersom skattelagstiftningen ändras ofta, är det bäst att rådgöra med din revisor för en fullständig lista över aktuella affärsrelaterade kostnader som du kan använda som skatteavdrag.