Teen Rum idéer med Stjärnor

Teen Rum idéer med Stjärnor


Önskar på en fallande stjärna kan fungera för vissa, men din tonåring kanske vill ha en mer vuxen tema för hennes rum. Ge henne vad hon vill genom att ta henne i designtema och låta henne att hjälpa till att sätta rummet tillsammans. Detta gör det möjligt att planera för lagringslösningar samtidigt skapa en tilltalande design.

Himmelsk

En celestiala rummet kan ta in en stjärna tema i en mängd olika metoder. En djup midnattsblå tak kan ha en serie av glöd-in-the-dark konstellationer med en månskära, medan ett teleskop kanske vinkel mot natthimlen genom fönstret. En midnattsblå Aren med Karlavagnen, Polstjärnan och Pegasus täcker sängen med en stor stjärna cut-out som en väggmonterad sänggavel. En accent väggen kan använda himla kartor på den övre delen med en djup blånad pärla ombord under.

Rockstjärna

Starta bandet och låta kamerorna rulla när du utformar rockstjärna hennes egen scen. En röd matta kan placeras över mattan som leder till svartmålade plattform säng. Plattformen gör dubbel plikt med en futon madrass för att sova som kan rulla upp till ryggen när hon vill utföra på scenen. Flera konturer av ljusa gula stjärnor - med hennes bild i - linje väggar, medan en karaokemaskin och mike sitta i hörnet.

Patriotisk

Stjärnor och ränder få en patriotisk tema i en militär sovrum. För att tonåring som har visioner att tjäna sitt land, kan en marinblå accent väggen håller en grupp av 50 vita stjärnor med röda och vita järnvägs ränder på de återstående väggarna. En flagga kan placeras i en bildram eller skugga box med ett fotografi av den tonåring för att hänga på väggen. Röda, vita och blå stjärnan ramar håller bilder av vänner och familj. Sängen kan täckas i en marin Aren med applicerade stjärnor.

Dallas Cowboys

Fotboll är big business i Texas, och en fotbollsfan kan uppskatta en Dallas Cowboys-tema rum. Som logotyp för laget är en stjärna och laget färger är blått och vitt, använda dessa som inspiration för din inredning En stor vit stjärna, gjord med rep ljus, kan ge belysning till rummet och bär temat när du placerar den mot en marinblå vägg. Gardiner med Dallas Cowboys logo drapera golv till tak på fönstren, medan en autentisk Dallas laget Aren håller honom varm på natten.