Hur man gör en Brick Mönster i Photoshop

Hur man gör en Brick Mönster i Photoshop


Adobe Photoshop har ett brett utbud av verktyg och effekter för att skapa realistiska illustrationer och förbättra fotografiska bilder. En tegelvägg effekt kan användas i både illustrationer och bilder för att lägga till en intressant bakgrund till en grungy stående, till exempel, eller som en del av en mer komplex illustration av en byggnad. Photoshop tillhandahåller verktyg för att skapa en tegelvägg mönster i den installerade olika filter.

Instruktioner

1 Välj "File" och sedan "Ny" och välj "Web" förinställd för att skapa en svart duk i Photoshop. Klicka på den översta färgrutan vid foten av huvudverktygsraden för att öppna "Color Picker" verktyg. Ange "885a39" i rutan märkt "#" till höger om färgplattan för att välja en mörkbrun färg. Klicka på "OK."

2 Välj "Redigera" och sedan "Fill" och välj "Förgrundsfärg" i rutan "Använd" rullgardins. Klicka på "OK" för att fylla duken med brun.

3 Välj "Filter" och sedan "Texture" och "Texturizer" för att öppna "Texture" fönstret. Bekräfta att "Texturizer" har valts och välj "Brick" från "Texture" urvalsboxen. Dra "Skalning" reglaget för att få lämplig storlek av tegel för illustration. Dra "Relief" reglaget till omkring "20" för att skapa en strukturerad effekt. Bekräfta att "Light" är inställt på "Top". Klicka på "OK" för att använda effekten.

4 Välj "Layer" och sedan "Ny" och "Layer" och namnge den "murbruk." Dra "Layer 1" ovanför den nya "murbruket" skikt i "Lager" panelen. Klicka på den översta färgrutan som tidigare och ange "7e7976" i "#" rutan. Klicka på "OK." Välj "murbruket" lagret och klicka på "Redigera" och sedan "Fill" och välj "förgrundsfärgen."

5 Välj tegelstenlagrar i "Lager" panelen och ändra blandningsläget i det översta fältet på panelen från "Normal" till "Multiplicera" för att tillåta murbruk färg och konsistens lysa igenom i den nya bilden. Välj "Layer" och sedan "Flatten Image" för att slutföra tegelvägg.