Hur man bygger en björn Hanger

Hur man bygger en björn Hanger


Uppstoppade djur är en av de mest populära gåvor att ge ett barn, och även spädbarn rum innehåller snart en flock värdig Serengeti. En förälder kan stapla critters på en säng eller en hylla, men de ser olika formatering och mest älskade leksak slutar alltför ofta gömd längst ned i högen. Lösningen? En björn hängare som visar ditt barns samling, hålla djur inom räckhåll utan att binda upp säng, hylla eller golvyta.

Instruktioner

Att Hanger

1 Sök på nätet och i hem och trädgård butiker för en lämplig panel av inramade gitter. Lattice finns i trä och plast och i många olika former och storlekar. Även om den vanligaste panelen är en 4-fot med åtta fot rektangel, kan en mindre eller unikt formad panel passar bättre med din inredning. En 2-fot med åtta fot panel eller en uppsättning av två 1-fot med fyra fot paneler kan vara perfekt, beroende på hur många uppstoppade djur som du vill hänga.

2 Spray-måla gallret i en färg som kompletterar inredningen i rummet där det kommer att hänga. Låt torka i 24 timmar.

3 Bestäm hur du vill att panelen ska orienteras. Orientera det så att en långsida är på toppen kommer att hjälpa till att hålla det utom räckhåll för ett litet barn som gillar att klättra saker. Med gitter platt på en horisontell yta, ordna uppstoppade djur på det så att deras halsar kommer att vara på platser där ribborna (de tunna brädor) av gallret över och deras fötter kommer att peka nedåt från toppen av ramen när det hänger på väggen.

4 Cut 24 tums delar av robust band; grosgrain eller trådbundet band fungerar bra. Ta bort ett djur i taget och knyt en bit band runt korset där nacken var. Gör inte en båge; tillåta ändarna för att hänga ner jämnt. Dubbelknut bandet så att det inte kommer att falla av.

Montering av Bear Hanger

1 Lägg ner björnen hängare ansiktet. Borra ett litet pilothålet på baksidan av vad som kommer att vara de vertikala delarna av ramen till en tredjedel av vägen från toppen. Skruv D-ring galgar i dessa hål, och bifoga bilden hängande tråd mellan D-ringar som om gitter panelen var en stor tavelram.

2 Välj en plats för björnen hängare, med tanke på att du kommer att behöva minst två krokar skruvas in väggreglar för att stödja dess vikt. Skruvkrokar i pilothål i reglarna och hänga hangaren som du skulle hänga en tung bild.

3 Fäst uppstoppade djur genom att binda bandet slutar fast runt halsen med samma typ av knut och båge du använder för att knyta en sko. Detta sätt de kan tas bort från och återvände till hangaren.