Idéer för patriotiska bordsdekorationer

Idéer för patriotiska bordsdekorationer


Det finns många saker som kan göra en tabell ser festlig för en patriotisk semester. De tabell som omfattar eller plats mats, kuvert och mitt kan alla bidra till en patriotisk stämning helt enkelt med hjälp av rött, vitt och blått. Fira 4 juli, minnesdagen eller Labor Day med en snygg tabell som exemplifierar den amerikanska flaggan. Detta kan också göras med ett lands nationella färger.

Tabell Beläggningar

Använd en röd, vit eller blå duk. Strö amerikanska flaggan eller stjärna konfetti i mitten av en rundabords eller ner i mitten av ett rektangulärt bord. För en vit duk, rulla rött, vitt och blått kräppapper serpentiner ner i mitten. Du kan även bifoga röd, vit och blå krans i mitten eller runt kanterna i tabellen. I stället för en bordsduk, laminatpapper amerikanska flaggor som är ungefär lika stor som en tablett. Du kan använda dessa om och om igen; bara torka bort smuts eller sot.

placeringskort

Gör placeringskort med hjälp av ett litet papper flagga; bara skriva namnen på dina gäster på dem och sätta dem i närheten av kuvert. Alternativt köpa små metall hinkar i rött eller blått och sätta röd, vit och blå godis eller andra patriotiska nyheter inne. Måla gästernas namn på varje hink.

kuvert

Använd papperstallrikar som skrivs ut som flaggor eller få en blandning av röda, vita och blå tallrikar, muggar och bestick. Använd en röd tallrik, en blå kopp och vita redskap för att göra en skarp flag- som inställningen. Ta vita servetter och rulla rött, vitt och blått redskap i det säkra den med en viss tråd stjärna krans.

center

Fyll en klar vas med röda, vita och blå godis, sedan hålla röd, vit och blå rotskott i det. Lägg en patriotisk lyckohjul eller flagga. Fyll en vit vas med röda blommor och knyt en stor blå rosett runt den. Använda en eller flera i mitten eller i mitten av bordet. Placera flera röda och blå ljus på en tunn vit fack och använda det som en höjdpunkt. Köp vita och röda blommor från den lokala plantskolan och plantera dem i en kruka. Knyt en blå bandana runt potten. När festen är över, kan mitt vara dörrpris eller blommor kan planteras i trädgården.