Initiering idéer för en kvinnoförening

Initiering idéer för en kvinnoförening


Sorority initieringar är mycket hemlighetsfulla ceremonier där kvinnoförening kapitlet löften blivit fullvärdiga medlemmar av kvinnoförening. Sorority initieringar är densamma inom en viss kapitel över hela nationen. Till exempel, Delta Delta Delta riks engagera sig i samma ritualer under sin inledande. Separata sororities har olika ceremonier, som invigningsceremoni innebär att lära nya medlemmar hemligheter och symboler i det enskilda samhället. Därför Delta Delta Delta medlemmar har en annan ceremoni än Kappa Kappa Gamma medlemmar. De exakta verksamhet kvinnoförening initieringar inte är tillgängliga för icke-medlemmar, men det framträdande temat initieringar är att tillhandahålla en bindning erfarenhet mellan nya och befintliga kvinnoförening systrar. För kvinnoföreningar som vill renovera inledande processen, ersätta rutin ritualer med tillfälliga sociala händelser som inkluderar en rolig aktivitet som kräver att alla systrar att delta.

poker~~POS=TRUNC

Organisera en pokerkväll för nya systrar att träffa aktiva systrar i din kvinnoförening. Försök att hålla ett jämnt antal nya flickor och äldre medlemmar vid varje bord om möjligt. Har en tabell öppen för systrar som har eliminerats för att spela andra kortspel. Skapa söta fuskblad för systrar som är obekanta med spelet. Har några roliga priser till vinnaren, såsom en doftande ljus eller en tavelram.

Systrar på is

Värd en initiering på lokal skridskobana för en vintertema. Ta gott om varm kakao och kaffe eller te för förfriskningar. Före inledandet, har en aktiv medlem skapa en goody bag för en ny syster. Den aktiv medlem kan inkludera en söt skridskoåkning tillbehör såsom en scarf, vantar eller hörselkåpor. Den goody bag kan också inkludera godis och uppmuntrande ord till den nya syster.

lägereld Social

En lägereld är ett perfekt sätt för kvinnoförening systrar att arbeta tillsammans och lära känna varandra. Lägereldar är oftast ett billigt alternativ, men se till att din lokala park eller stranden tillåter bränder. Aktiva medlemmar kommer att behöva köpa mat och nödvändig utrustning, såsom tändvätska och ved i förväg. Efter middagen är klar, kan aktiva medlemmar lära nya systrar speciella låtar och grilla marshmallows.

Sorority Karaoke

Initiering idéer för en kvinnoförening


Initiering parter handlar om att låta din vakt och bindning. Ingenting åstadkommer detta som att ha en karaoke night --- fångsten är att alla måste delta. Om du tillåter en del systrar att vara wallflowers, kan systrar som sjunger känner självmedveten. Skapa en jämn spelplan genom att göra en beställning av sångare innan evenemanget, interspersing de nya flickor med aktiva medlemmar. Du kan göra det möjligt för blyga flickor att göra en duett. Ett annat alternativ är att ha nya och gamla medlemmar sjunga en duett för en limning upplevelse.