Hur man håller en badminton

Hur man håller en badminton


Korrekt håller en badmintonracket är lätt men inte intuitivt, och de flesta nybörjare hålla racketen felaktigt. Att veta hur man håller en badmintonracket korrekt för de två vanligaste grepp är mycket viktigt att spela spelet väl, föra din kompetens och ser professionella ut på banan.

Instruktioner

forehand Grip

1 Ställ racket på marken med huvudet av racketen nedåt. Håll den stadigt mellan dina fötter med den sida av racket riktad mot kroppen.

2 Nå ner och "skaka hand" med racketen grepp med hjälp av din dominanta hand. Placera tummen på motsatta sidan av racket som fingrarna och försiktigt krypa fingrarna runt greppet.

3 Sprid fingrarna bekvämt, men inte alltför mycket. Greppet skall vara naturlig och bekväm, med tummen pekar mot rackethuvudet och pekfingret nära toppen av greppet.

4 Vrid racketen att se till att fingrarna och tummen är positionerade för att göra en "V" -form på racketen grepp. "V" ska peka mot den sida av rackethuvudet.

backhand Grip

1 Håll racketen i forehand grepp, med den sida av racketen mot marken.

2 Slå handen på greppet moturs, så att "V" form som skapats av tummen och pekfingret är riktad mot framsidan av racket.

3 Begränsa "V" form mellan tummen och pekfingret genom att räta ut tummen så det är fast mot sidan av greppet. Detta kommer att ge dig hävstång när slå badmintonbollen. Tummen kommer att vänd mot din kropp när du svingar.