Hur man tråd en golfbil Horn

Hur man tråd en golfbil Horn


Lägga till en horn till en golfbil kan öka sin närvaro både på banan och på vägarna. Med en enorm mängd eftermarknads horn tillgängliga, och alla av dem relativt enkelt att installera, det finns ingen anledning att hålla sig med en tråkig, stock horn. Den vanligaste installationen är en enda tråd horn på en vagn utan existerande horn systemet, men med noggrann tillämpning och lite kunskap om elektronik samma process lätt kan anpassas för dubbla tråd horn eller horn som skall införlivas i befintliga hornsystem.

Instruktioner

1 Strip en halv tum av isoleringen från den ena änden av en kort tråd av vilken färg som helst, en brun tråd och trådarna är anslutna till säkringshållaren.

2 Anslut den korta kabeln mellan den positiva polen på batteriet och inline säkringshållare, vrida trådarna försiktigt, men stadigt, tillsammans för att göra en fast anslutning. Anslut den bruna kabeln till den andra terminalen på säkringshållaren på samma sätt.

3 Pressa skarvarna för att säkerställa maximal anslutning. Wrap skarvarna med eltejp för att isolera den. Kom ihåg att sätta in trög säkring i säkringshållaren.

4 Anslut den andra bruna ledningen till relätriggpolen med brun tråd. Ansluta den andra terminalen hos reläspolen till hornet switch med en brun tråd. Jorda horn brytaren på bränslemätaren fästet med en svart tråd.

5 Anslut hornet till strömuttaget av reläet. Anbringa hornet till golfvagnen och malde det på chassit.

6 Tryck på signalhornsbrytare för att testa signalhornet. Den färdiga kretsen aktiverar reläet, som kommer att driva horn.