Hur Refinish plast navkapslar

Hur Refinish plast navkapslar


Många bilägare vill framhäva sin bilens utseende genom att lägga till färg till sina navkapslar. Du kan göra samma sak genom lackering dina navkapslar med lämplig emalj. Innan du börjar tänka på följande. Om dina navkapslar är plast, kommer de att motstå färgvidhäftning såvida de inte är ordentligt rade. Du måste slipa varje navkapsel, med hjälp av friktionsbaserade tekniker eller kommer de att förkasta sina nya ytskikt. Dessutom måste du välja en varaktig emalj för sluttäckfärg eller sprider slutändan kommer att bli följden.

Instruktioner

1 Ta bort navkapslar från bilen.

2 Tvätta plast navkapslar med en trinatriumfosfat rengöringsmedel, med hjälp av en grov svamp. Skölj navkapslar, med hjälp av en vattenslang och torka dem med handdukar.

3 gynna vidhäftning genom slipning plast navkapslar med en 180-grit sandpapper. Sluta när navkapslar kännas lite grov.

4 Placera navkapslar på en tung tyg damm ark.

5 Coat plast navkapslar med akryl sprut primer. Upprätthålla en 8-tums avstånd mellan navkapslar och sprutmunstycket som du ansöker. Vänta tre timmar för navkapslar torka.

6 Täck grundade navkapslar med högblank akryl sprut emalj. Håll 8 inches mellan navkapslar och sprutmunstycket som du ansöker. Låt torka i tre timmar. Sätta tillbaka de navkapslar.