Hur man läger med en konvertering van

Hur man läger med en konvertering van


Konvertering van camping är ett mångsidigt sätt att resa den öppna vägen, och njuta av naturen runt landets campingplatser. Tänk på konvertering van go-kart av RV världen, och det är bara ungefär samma som ett tält på hjul att du aldrig behöver ta isär. Med en konvertering van kan du komma in och ut ur områden som RV inte kan gå, packa en stor mängd campingutrustning, och har en bekväm plats att vila huvudet på natten utan att behöva sova på den hårda marken. Med en konvertering van, camping alternativ är nästan obegränsade. Du bör alltid följa lokala förordningar och camping regler medan camping i en konvertering van.

Instruktioner

1 Ändra din konvertering van för camping utflykter. Alla konvertering skåpbilar är byggda på olika sätt och har olika bekvämligheter, men du kan ta bort platser eller lägga mattor om du föredrar. Du kanske också vill lägga till en liten säng eller installera skåp att lagra campingutrustning.

2 Fylla på mat och dryck innan du åker hemifrån, och hålla en svalare i van för att hålla objekt kallt. Det fina med en konvertering van är att du kan ta en extra stor kylare tillsammans med dig, medan du kan bara ta en liten kylare - med begränsat utrymme - i mindre fordon. På längre resor detta kommer att spara mycket pengar eftersom du inte kommer att behöva stanna på restauranger eller betala för snabbmat.

3 Parkera van vid en offentlig eller privat camping tält plats, eller välja en plats med elektriska anslutningar om du behöver ladda upp några objekt såsom bärbara datorer eller bärbara TV-apparater. Du kan fortfarande slå upp ett tält på platsen för extra rum, eller om du bara vill njuta av kvällen utanför. Du kan använda van att sova i om det börjar regna, snarare än att sova i tältet.