Hur man slarva med en Miter i kakel

Hur man slarva med en Miter i kakel


Keramiska plattor används i väggar, golv och räknare. De flesta brickor du skär kommer att vara raka snitt avsedda att justera bredden eller längden på din sida vid sida. Ibland kommer du att stöta en vinkel som är mindre än 90 grader. Dessa situationer kräver en spets snitt. Att göra en mitra snitt med din våta såg innebär att man tar noggranna mätningar i området. Det är därför alla gerade snitt bör göras efter resten av ditt kakel redan är inställd i lim så att du kommer att få en exakt mätning, en stram snitt och en tight passform.

Instruktioner

1 Mät från kanten av plattorna på ena sidan av det tomma utrymmet till hörnet av den vinklade väggen. Överföra denna mätning till nya plattor och göra en markering.

2 Mät från den motsatta väggen till den återstående hörnet av den vinklade väggen. Överför det numret till plattan och göra en markering.

3 Rikta in en hastighet kvadrat mellan markeringarna på kakel. Dra en linje mellan varumärkena.

4 Slå på vattentillförseln till en våt såg. Slå på strömbrytaren för att engagera bladet på våt såg.

5 Håll kakel ordentligt. Skär en liten bit i taget av kakel genom att trycka försiktigt i bladet. Fortsätt att skära bort delar av plattan tills du når din snittlinje.