Best Klassad Handdukar för Lyx & absorptionsförmåga

Best Klassad Handdukar för Lyx & absorptionsförmåga


De topprankade lyx badlakan är högabsorberande och är vanligtvis gjord av 100 procent bomull. Alla handdukar har en vikt som mäts i GSM eller gram per kvadratmeter, enligt Cleveland Kvinnor webbplatsens Tips för handduk Shopping. Generellt sett är ett GSM vikt av från 700 till 800 anses lyx kvalitet. De lyxiga och ofta dyrare, handdukar görs vanligen med antingen egyptisk eller Pima bomull och har flera slingor per tum, som lika större uppsugningsförmåga.

Gordiska knuten av Matouk

Denna egyptisk bomull, högkvalitativt badhandduk presenterat som en top pick av Real Simple tidningen för dess mjuka konsistens. Handdukarna är tillverkade av 100 procent egyptisk bomull och innehåller inte några syntetiska fibrer. De är mycket absorberande och komma prydd med en knut motiv. Gordiska knuten handdukar detaljhandeln för £ 48 varje i oktober 2010 och kan köpas från Matouk webbplats.

Peacock Alley

Peacock Alley är ett varumärke som används av många av de bästa lyx spa eftersom handdukar är tillverkade av 100 procent Egeiska bomull, som är speciellt odlas på kusterna i Egeiska havet i Turkiet. En badhandduk säljs för £ 27,6 i oktober 2010 och kan köpas via Peacock Alley webbplats.

Thomas Lee

Thomas Lee erbjuder lyxiga 100 procent bomull badlakan som är högabsorberande, snabbtorkande och är topprankade av Real Simple tidningen. Handdukar finns i 25 färger och är utrustade med en 30-dagars garanti. Priserna för Thomas Lee badlakan sträcker sig typiskt från £ 22 till £ 42 i oktober 2010 beroende på handduken storlek. Handdukarna kan köpas direkt från Thomas Lee webbplats.