Hur att reparera läckande skorsten blinkande

Hur att reparera läckande skorsten blinkande


Metall blinkande installeras runt basen av skorstenen för att förhindra taket läcker. Vatten rinner ner lutningen på taket och det kommer att hitta ett sätt att komma in i små sprickor och gap mellan skorstenen och taket. Om tätnings förseglingar bryts runt den blinkande kommer vatten läcka genom dem och så småningom droppa ner på taket. Reparera dessa läckor tar några timmar och en flitig strategi.

Instruktioner

1 Inspektera blinkande runt skorstenen för sprickor, brott eller gap mellan blinkande bitar. Mellanrummen är inte alltid lätt att se. Även små luckor och sprickor kommer att låta vatten i.

2 Inspektera hörn blinkande nära taket sidokant av den blinkande material. Vid denna punkt den blinkande är böjd bakåt för att bilda ett hörn och passa runt skorstenen säkert. Här den blinkande är extra känsliga för läckor, som fogar ofta misslyckas, krymper eller väder i solen.

3 Ta bort skadade och ridit fogar runt kanten på den blinkande på taket sömmen och runt skorstenen med en rakkniv. Skala bort den blinkande hand och borsta ytan ren med en stålborste.

4 Applicera en ny sträng av tak fogar runt kanten av blinkande. Skär fogtätning patron nippel med en kniv så att öppningen är åtminstone 1/2 tum eller större för att möjliggöra största möjliga pärla. Använd en kontinuerlig sträng av diktning för en tätare, mer vattentät tätning. Låt fogtätning torka över natten, och inspektera reparation efter tecken på sprickor, luftbubblor eller hål som så småningom kan leda till läckage.

5 Åter täta den blinkande igen om det behövs för att försegla det ordentligt. Alternativt, applicera ett tak blinkande tätningsmedel över den blinkande med en pensel för att stänga ute vatten.