Hur man behandlar Enterococcus faecalis

Hur man behandlar Enterococcus faecalis


Enterococcus faecalis är en stam av mikroorganismer som är ansvariga för många åkommor, såsom urinvägsinfektion, sårinfektion och tarminfektioner. Tester och medicinsk behandling krävs för att eliminera dessa infektioner samtidigt förstöra Enterococcus faecalis överproduktion. Antibiotikaresistens har visats i många stammar av Enterococcus faecalis, vilket leder till ökad klinisk forskning för effektiv behandling och immunisering mot infektion. Följ alltid läkarens anvisningar noga, och diskutera alternativa behandlingar innan någon behandling hemma.

Instruktioner

1 Drick åtta till tio glas vatten per dag. Enligt Mayo Clinic, dricka mycket vatten hjälper till att rengöra urinvägarna av skadliga bakterier. Även om detta inte kommer att bota infektioner orsakade av Enterococcus faecalis, kommer det att bidra till att minska bakterie intrång och förbättra din helande potential.

2 Rådgör med din läkare för recept linezolid. Linezolid är ett antibiotikum som används för att behandla höggradigt resistenta stammar av bakterier, enligt Kenyon College. Andra antibiotika är också tillgängliga för behandling av Enterococcus faecalis, såsom amoxicillin och sulfa droger; men dessa är inte lika effektiva mot resistenta stammar.

3 Skicka till sjukhus på läkarens förslag. Enligt Mayo Clinic, kan allvarlig bakterieinfektion kräver sjukhusvistelse och IV antibiotika administration. Denna kur är mest aggressiva och låter din läkare för att övervaka utvecklingen och samtidigt förhindra komplikationer och ytterligare infektion.