Hur man installerar Wood med en matta Inlay

Hur man installerar Wood med en matta Inlay


Installera träpaneler som har en matta inlägg är lite svårare än att installera träpaneler utan mattinlägg, eftersom du måste vara noga med att skydda mattan från skador. Den tillsatta svårigheter kommer vara värt, tanke, eftersom ett inlägg ger ditt hem eller företag estetik ett trägolv med bekvämligheten av mattan. Du kommer att använda en spikpistol, så var försiktig under installationen.

Instruktioner

1 Rengör golv på vilken du installerar träpanel. Använd en kvast att rensa bort all smuts och skräp. Smuts på golv kan leda till tidig röta på träpaneler som du installerar, så ju mer tid spenderas på rengöring nu, desto mindre underhåll och reparation måste du göra senare. Om golv är trä, applicera ett nytt lager lack på toppen. Öppna burken med en skruvmejsel och doppa en pensel i lacken. En beläggning kommer att göra, eftersom detta är en inre program som inte kommer att utsättas för regn. Tillåt lacken torka under några timmar.

2 Sätt på skyddsglasögon, arbetshandskar och knäskydd. Varje installation golv är hårt på knäna, eftersom du kommer att krypa för merparten av tiden och enstaka spiken peta på knäet. Ladda spiken gem i spikpistol genom upplåsning spärren och skjuta i spiken klippet. Se till att säkerheten är på hela tiden när du inte spik i träpanel. Placera slaktare papper över mattan inlägg i träpanel och tejpa fast den på plats. Slaktaren papper skyddar mattan från skador.

3 Placera träpanel på golv där du vill ha dem. Använd ett måttband för att rikta in wood panelen och sedan lägga den på plats. Använd målartejp för att hålla träpanel på plats. Placera spetsen på spikpistolen mot ett hörn av panelen, tryck pipan så säkerhetsspärr kopplar sedan trycka på avtryckaren för att spika träpanel ner. Upprepa denna process för varje hörn av träpanel. Inte spika i mattan inlägg, eftersom detta kommer att snedvrida mattan plåstret. Spika ner resten av träpaneler samt. Gå över paneler med en hammare för att garantera att inga spikar sticker upp.

4 Ta slaktaren papper när den totala byggprojektet sker.