Hur att dekorera en brudens med fjärilar

Hur att dekorera en brudens med fjärilar


Fjäril dekorationer är vacker, lätt att göra och billig att köpa. Medan blommor används ofta som dekorationer för en brudens sida, gör din fest distinkt genom att lägga fjärilar till mixen. Beställ din egen artificiella fjärilar, eller göra dem själv (se Resurser).

Instruktioner

Hur att dekorera en brudens med fjärilar

1 Häng fjärilar från taket. Om du är utomhus, hänga dem från träd eller kanter uteplats eller tält tak. Använd lina och genomskinlig tejp så att de verkar vara flytande. Förpackningstejp är starkast.

2 Perch fjärilar på kanterna av tabeller, om blommor, på bekostnad av stolar och någon annanstans du tänker på med hjälp av dubbelhäftande tejp.

3 Fäst fjärilar till ändarna av tandpetare eller grill spett med varm lim, sedan in i grytor, kakan, krukväxter och även marken.

4 Ge varje gäst en fjäril och har var och en skriva en välsignelse för bruden på vingarna. Under festen, har gästerna presenterar bruden med fjärilar, som kan läggas i en korg eller klippt till en sträng för att göra en vacker krans.

5 Locka riktiga fjärilar. Att dra riktiga fjärilar till området för ditt bröllop, hänga en fjäril matarplatta i närheten, eller utanför ett fönster, om du har partiet inuti.