Hur konvertera 500 AVI till 300 MB MP4

Hur konvertera 500 AVI till 300 MB MP4


Konvertera AVI-filer till MP4 är ett bra sätt att göra dem mer accepterade bland dina enheter. MP4 är den universella filformatet för video och fungerar i nästan alla bärbara mediaspelare. Problemet är att få videofilen för att passa i din MP4-spelare. Det bästa sättet att göra det är att göra det så litet som möjligt, samtidigt som fortfarande håller rätt videokvalitet. Till exempel kan du konvertera en 500MB AVI-fil till en 300 MB MP4-fil och ändå hålla en tillräckligt god kvalitet för att kunna se ordentligt.

Instruktioner

1 Hämta en av de tre video-omvandlare från den del av den här guiden resurs. Free iPod Video Converter och PS3 Video 9 är helt gratis. Den andra erbjuder 4Media Video Converter en gratis testversion av programvaran.

2 Öppna Free iPod Video Converter och klicka på "Lägg till fil" från huvudmenyn. Välj din AVI-fil som du vill konvertera och klicka på "OK". Klicka på "Output file" och välj en plats att spara den nya MP4 videofil. Skjut "Video Quality" och "ljudkvalitet" inställningarna tills det når "300MB" i storlek. Det är bättre att hålla en högre bildkvalitet än ljudkvalitet. Klicka på "Nästa" och namnge den nya filen i "Title" utrymme. Klicka på "OK" och "Konvertera" för att konvertera video till en 300MB MP4-fil.

3 Öppna PS3 Video 9 och klicka på "videofil" och "normalt läge." Klicka på "Välj fil" och välj AVI-fil som du vill konvertera till MP4. Klicka på "Output Directory" och välj en plats att spara den nya videofilen. Namnge den nya filen i "Title" rutan och klicka på "Nästa". Justera inställningarna tills förhandsgransknings storlek når 300MB. Placera "Video Quality" på medium "Audio Quality" på grundnivå och "Förbättra kvalitet" off. Klicka på "Nästa" och "Start Konvertera" för att konvertera videofilen.

4 Öppna 4Media Video Converter och klicka på "+" för att öppna ett nytt fönster. Välj din AVI-fil och klicka på "OK". Klicka på "Profil" rullgardinsmenyn längst ner i huvudmenyn och klicka på "MPEG4 video." Klicka på "Video Quality" på sidan och klicka på "Bitrate Calculator." Ange "300" i "filstorlek" rutan och klicka på "OK". Klicka på "Bläddra" -knappen destination och välj en plats att spara videofilen. Klicka på "Konvertera" för att konvertera video till MP4.