Hur man kasta en prinsessa och riddare födelsedagsfest

Hur man kasta en prinsessa och riddare födelsedagsfest


Fånga roliga anda av "ye förr" med en riddare och prinsessor parti. Detta parti kan passa någon budget storlek och tar bara lite kreativitet att uppfinna en underbar atmosfär för dina gäster att njuta av. Barnen kommer att ha skitkul att klä upp och använda sin fantasi med denna roligt tema.

Instruktioner

1 Gör inbjudningar eller pergament eller scrapbooking papper med en åldrig look. Riv de rena kanterna av så att det ser lite ojämn. Skriv en rolig meddelande, såsom "alla ni riddare och prinsessor är hearby befallning av kungen att delta i 5th födelsedagsfest Sir eller Princess (insert barnets namn)." Rulla upp som en gammaldags scroll och knyta den med ett band, eller använda en lacksigill. Var noga med att skriva att temat för partiet är prinsessor och riddare, och uppmuntra barnen att komma klädda i kostym.

2 Dekorera med en medeltida tema. Gör några slott torn av stora apparaten stora korrugerade kartonger målade med grå stenar. Linje väggen med "facklor" genom att rulla en bit brunt papper i en kon-form och en skrynklig bit rött eller gult cellofan sticker ut från toppen. Häng sjunker med födelsedagsbarnet namn och ålder. Dekorera en fin stol som "tron" för födelsedagsbarnet. Om möjligt ge barnen med en stor rund (eller rektangulära) bord, även om du bara sätta flera tabeller tillsammans och kasta stora dukar över dem.

3 Överväg betjänar "rundabordssamtal" livsmedel liksom. Minns ingen riddare eller prinsessa skulle ha haft en gaffel eller kniv. Överväga serverar kycklingklubbor, knastrande vegetabiliska pinnar, färskt bröd, dill pickles, majskolvar och en frukttallrik. För drycker, tjäna ale (ginger ale, som är) eller cider. Stack kvadrat skikt av kakan hög och frost den, sedan använda kaka dekorativa isbildning att göra mönster för att se ut som ett slott. Få några små medeltida karaktär actionfigurer och sätta lite riddare, prinsessor, möjligen en drake eller kung på moset för slag.

4 Gör sköldar för barn att använda och leka med för resten av dagen. Följ länken nedan för instruktioner om hur man gör en sköld. Förbered kartong sköldar i förväg och låta limmet torka. Sedan ge barn med markörer, klistermärken, färgglada papper och limstift så att varje barn kan dekorera sin egen dragit.

5 Gör ballong svärd för barnen att leka med tillsammans med sköldar. Följ länken nedan för instruktioner om hur man gör svärd ballonger. Se till att du har tillräckligt med ballonger för att göra en hel del av dem, eftersom de går lätt sönder. De är kul för barnen att leka med, och säker nog inte att göra någon skada.

6 Planera några roliga renässans faire stil spel. Bedrifter av styrka eller hastighet, såsom dragkampen och relä raser är lämpliga. Spel som kräver skicklighet som är också bra, som guppar för äpplen, ring eller beanbag kastar, stift svansen på åsnan, eller skjuta med pilar leksak på en bild av en drake att dräpa odjuret.

7 Om du vill ge underhållning, tycker om att få en jonglör, trollkarl eller berättare som kommer att erinra barn med berättelser om gammal. Var noga med att tala om för personen du anställer temat för partiet och be honom att klä sig och anpassa sin prestation att tillgodose det temat.

8 Som en partyfavör, få lite "olden dag" stil muggar eller bägare från en part butik. De är billiga plast, men ser äkta. Fyll dem med party, såsom ring pop, godis halsband, drake tatueringar och andra prydnadssaker som rör detta tema.