Hur man bygger en rabatt med hus Tegelstenar

Hur man bygger en rabatt med hus Tegelstenar


Att bygga en blomma en säng från hus tegel kommer att lägga charm och personlighet till din trädgård. Tegelstenarna kan ibland hittas rätt i din egen bakgård, vilket sparar en extra resa till hemmet och trädgården butik eller så kan du köpa ditt hus tegel från entreprenörer och timmerupplag. Som en extra fördel, kommer med hjälp av tegel kvar från ditt hem fasad hjälpa binda ditt hem och landskap tillsammans.

Instruktioner

Bygg din blomsterrabatt

1 Lägg ut din rabatt genom att placera insatser i marken vid 12-tums mellanrum i den form du har valt. En kvadratiska eller rektangulära säng fungerar bäst när man bygger med hus tegel. Knyt garn eller snöre längs insatserna för att beskriva sängen. Garn bör vara så hög som du vill att toppen av din rabatt bård.

2 Dig längs garn med en spade, och se till att djupet av din dike är tillräckligt djup för att täcka tegel när placeras plant på sin sida. Göra rena snitt längs utsidan av diket med hjälp av spade. Ta bort sod och jord och nivellera botten av diket genom att skrapa jorden med din spade.

3 Täck rabatten med ett plastfoder eller med tidningen 8 till 10 ark tjockt. Lappar fodret eller tidning i diket där du kommer att lägga dina tegel. Tryck på fodret jämnt i diket.

4 Placera tegelstenar i diket end-to-end ovanpå fodret eller tidning. Lämnar inga utrymmen mellan tegelstenarna. Tillsätt ca en tum av färdigblandad murbruk på tegel, tillräckligt för att lägga den andra raden på och har överskott murbruk pressa ut sidorna. Lägg nästa rad genom att trycka på tegel ner och torka bort överflödigt murbruk med en murslev. tamp försiktigt tegel på plats med murslev om det behövs. Lägg till ytterligare rader tills din vägg är så hög som garn du mätte i steg 1. Ta bort garn och stavar.

5 Fyll ditt hus tegel blomma säng med jord. Lämna ca 4 inches utrymme mellan marken och högsta av tegel kanter. Plantera dina sängkläder blommor enligt förpackningens anvisningar och njuta av karaktär och charm av ditt nya hus tegel blomma säng.