Hur man installerar en konverterings ring på en 1851 Navy Revolver

Hur man installerar en konverterings ring på en 1851 Navy Revolver


Colt 1851 Navy revolver var en 36 kaliber percussion pistol som användes under inbördeskriget. Konverterings cylinder gör att du kan skjuta 38 kaliber patroner via 1851 revolver. Anledningen 38 kaliber kulor är kompatibla är att de är tekniskt sett inte som bred; kulorna mäter faktiskt 357 kaliber (vilket är anledningen till .357 Magnum kan använda 38 kaliber kulor). Fördelen med en konverterings cylinder är att det tillåter dig att skjuta revolver både som en modern skjutvapen med fristående patroner och som en slag svartkrut pistol. Omvandlingen cylindern består av två delar: en stödplatta, som inrymmer ett slagstift och luckan, och cylindern som håller kulorna.

Instruktioner

1 Kontrollera cylindrar revolver och se till att vapnet är oladdat.

2 Använd en mässings drift att trycka pipan kilen (precis innan cylindern under pipan) från den högra sidan av vapnet så att det som sticker ut från vänster. Pipan kil håller cylinderanordningen till ramen hos revolvern; med det fria, ta pipan genom att dra den rakt fram.

3 Ta bort den svarta pulvercylindern bort från spindeln (den stora stift som håller cylindern på plats) genom att dra det rakt ut från främre änden av revolvern.

4 Placera fästplatta av konverterings cylindern på revolvern med slagstiftet ligger på hammaren fördjupning. Omvandlingen cylinder har sin egen slagstift som fungerar tillsammans med revolvern hammare.

5 Skjut omvandlingscylindern på plats på spindeln, sätta pipan tillbaka på ramen och installera pipan kil. Din cylinder har nu ersatts.