Hur att flyga RC Dragonfly Helikoptrar

Hur att flyga RC Dragonfly Helikoptrar


Den fjärrstyrda Dragonfly mini helikopter är i stånd att fullt rundstrålande flygning kunna fungera både inomhus och utomhus med precision så länge du lär dig att bemästra kontrollerna. Lyckligtvis, skapade tillverkaren Dragonfly RC designen med förenklade operation i åtanke, att bygga ett styrsystem som betonar helikopter stabilitet. Med hjälp av endast gasreglage och roder kontroller kan du ha din Dragonfly i luften omedelbart, flyga med fullständig kontroll på några minuter.

Instruktioner

1 Ställ Dragonfly RC helikopter i mitten av en plan yta, vilket innebär att ungefär 10 kvadratfot runt den för att lära sig starta och landa. Se till att svansen av helikopter pekar mot den plats varifrån du kommer att flyga flygplanet. Ställ gasreglaget på radiosändaren till den lägsta inställningen och slå sedan på sändaren. Anslut batteriet i helikoptern kroppen till helikoptern nätkontakten för att starta Dragonfly.

2 Tryck framåt något på spaken sitter på radiosändaren för att lyfta helikoptern något från marken. Kontrollera om spinn i kroppen av den Dragonfly som den stiger. Om kroppen snurrar antingen åt vänster eller höger, försiktigt släppa på gasen, sänka helikoptern tillbaka till marken.

3 Trimma helikoptern för att ta bort någon dragning. Vrid trimratten på fjärrkontrollen något i motsatt riktning som helikopterkroppen snurrar. Höj helikoptern igen, titta på spinn, och fortsätta att justera trim tills det inte längre snurrar när det lyfter.

4 Lyft helikoptern genom att trycka på gaspedalen framåt. När det rensar marken, tillämpa ytterligare tryck framåt för att öka höjden. Dra tillbaka på gasen för att minska höjden.

5 Ändra den främre orientering sländan genom att trycka rodret stick på radiosändaren åt vänster eller höger. Applicera tryck på rodret i den riktning du vill helikoptern att vända, flytta rodret tillbaka till mitten av dess inställning att sluta.

6 Flytta helikoptern i en riktning genom att tillämpa både roder och gas samtidigt. En ökning av strypningen kommer att öka hastigheten på den framåtgående rörelsen samtidigt vrida rodret flyttar helikoptern i just den riktningen. Flytta framåt i små böjda vänder med en liten mängd roder tillämpas. Öka mängden roder för att skapa kraftiga svängrörelser. Använd rodret utan att tryck framåt på gasen för att slå på plats.