Hur man justerar skovellutningen på en Honey Bee CP2

Hur man justerar skovellutningen på en Honey Bee CP2


Den honungsbinas CP2 och Blade CP dominerar mikro RC marknaden, enligt RCHelicopterTown.com, men CP2 slår CP med sin aerobatic design och Li-Polymer batteri. CP2 är stabil och kraschtåligt och dess sex kanaler, fyra-i-ett-fjärrkontroll ger dig exakt kontroll över varje steg. Det enklaste sättet att finjustera denna kontroll är genom att ändra bladstigningen och lyft att bladen producerar. Eventuella ändringar i planen kommer att göra din CP2 mer eller mindre känsliga för dina kommandon och noll grader är en bra utgångspunkt.

Instruktioner

1 Koppla ur motorerna från regulatorn. Skriv ner placeringen och polariteten för din svans och huvudrotor trådar, sedan dra dem bort handkontrollen. Medan du ändå håller på, se till att batteriet är inte ansluten. När du ansluter motorerna kan du hänvisa till dina anteckningar för att koppla upp dem hur de lossnade.

2 Ställ in sändaren till sin startposition. Sätt din Idle-Up brytaren i "Normal" läge och centrum varje kontroll förutom din klädsel och gas. Se till att de är i läge nedåt (av).

3 Arm och justera regulatorn. Slå på handkontrollen och haka upp helikoptern batteriet. Då regulatorn vapen, ställa in gasreglaget till 50 procent och din Idle-Up omkopplaren på "Idle Up" (det bör vara upp mot ansiktet på handkontrollen).

4 Kontrollera tonhöjd blad. Vrid huvudbladen tills de är i 90 graders vinkel mot din helikopter och Flybar sträcks mellan näsan och svans. Sätt din pitch mätare halvvägs på en av huvudbladen och som ni ser ner bladet justera mätare tills dess övre kant ställer upp med Flybar. Nu läser skalan och skriva ner planen sedan göra samma sak med bladet på den andra sidan.

5 Koppla kontroll tonhöjd länkar. Det finns ringar vid vardera änden av två hartskontroll länkar (en styrlänk för varje blad) och de är monterade på bollkontakter. Använd naglarna till pop ringarna utanför bollen anslutningar som är kopplade till Flybar fästet.

6 Justera styr tonhöjd länkar. Vrid ringarna som du poppade upp bollen kontakter moturs för att förlänga dina kontroll länkar (om du behöver en mer positiv stigning) eller medurs för att förkorta din styrlänkar (om du behöver en mer negativ stigning). Den riktning du går beror på om du behöver gå i en positiv eller negativ riktning för att ställa in bladen till en neutral (noll) tonhöjd.

7 Anslut styr tonhöjd länkar. När båda blad bottnar löper parallellt med "Paddle styrramen," snäpp styrlänkringarna tillbaka till sina bollkontakter.

8 Kontrollera igen stigningen hos bladen. Slip din pitch mätare halvvägs ett av bladen för en andra behandling och som ni syn ner bladet justera mätaren tills dess övre kant ställer upp med Flybar. Om din mätare läser noll, kontrollera det andra bladet för att se om det matchar. Du kan stänga av styrenheten och anslut motorerna om det gör, men om det inte gör det, måste du upprepa steg fem till åtta tills du får det rätt.