Hur man tar bort en Restricter från en moped

Hur man tar bort en Restricter från en moped


Mopeder har blivit allt populärare som oro gaspriser och miljö har ökat. De är ett ekonomiskt alternativ för korta resor. De flesta tillverkare har en eller flera restricters på sina mopeder för att hålla dem från att överskrida sina säkra, postat hastigheter. Var medveten om att om du tar bort någon av dessa restricters, du sannolikt kommer krävas för att ha en statlig motorcykelkörkort vid körning din moped ogiltigförklara garantin och.

Instruktioner

1 Ta bort locket från den vänstra sidan av din moped. Vissa modeller har en packning under. Ta bort detta om du har en och placera den i en ren, säker plats.

2 Använd en skiftnyckel för att ta bort variatorn till vänster. Undersök den för en bricka mellan de båda halvorna av remskivan. Brickan är en hastighet restricter.

3 Ta bort brickan och montera variatorn. Använd ett tätningsmedel på bulten när du byter variatorn.

1 Koppla bort gasvajern, gasledningen, luftfilter och bräddavlopp röret från motorn. Avlägsna choke, som vanligen är förbunden med en skruv.

2 Ta bort förgasaren. Det kommer att fyllas med gas, så var försiktig när du placerar den. Öppna förgasaren genom att vrida det. Ersätta strålen i mitten med en större storlek stråle.

3 Stäng förgasaren. Byt förgasaren och kvävas. Sätt ihop de ledningar eller kablar. Var särskilt noga med att vara säker på att gasvajern är korrekt inställd, genom att vrida den tills den sitter fast ordentligt i sin kanal.

1 Inspektera ljuddämparen inredning, med hjälp av en ficklampa. Leta efter ett hinder, såsom en bricka, som smalnar diametern av röret.

2 Hitta en prestanda avgasrör. Ett nytt rör kommer att kosta ca £ 52 till £ 130. Om du inte har svetsverktyg och erfarenhet av att använda dem, är det osannolikt att du kommer att kunna undanröja alla restriktioner i avgassystemet, och en ny, obegränsad avgasröret är det bästa alternativet.

3 Ta bort avgasröret och ersätta det med prestanda avgassystem, att se till att alla packningar och flänsar sluter tätt.