Hur får Xbox Live Vision Driver File nedladdningar

Hur får Xbox Live Vision Driver File nedladdningar


Xbox Live Vision-kameran är en webbkamera för Microsoft Xbox 360 och Windows-datorer som tillåter användare att kommunicera med andra spelare i Xbox-spel, eller njuta av bild- och videochatt på en PC. Kameran kräver specifika drivrutiner för att fungera korrekt, och dessa kan hämtas automatiskt genom att ansluta kameran. Det enda att se är att datorn eller konsolen där du använder kameran är ansluten till Internet.

Instruktioner

1 Kontrollera på baksidan av din Xbox 360 för att kontrollera att konsolen är ansluten till Internet via Ethernet eller en trådlös adapter.

2 Slå på konsolen utan skiva i facket. Om du uppmanas att uppdatera dina systemfiler, klicka på "Ja, ladda ner uppdateringen." Detta kommer att ladda ner drivrutinen filer som behövs för att köra kameran.

3 Anslut Xbox Live Vision Camera till Xbox 360 USB-port. Hamnen ligger längst ner på konsolens framsida om konsolen är upprätt, eller längst till höger om den fungerar i horisontellt läge.

4 Titta på fyra halvcirkelformade ljus kring kamerans lins. När lamporna blinkar, har förarna har aktiverats och kameran är klar för användning.

1 Slå på din Windows-baserad dator och logga in i Windows.

2 Öppna Start-menyn och klicka på "Windows Update." Klicka på "OK" för att alla uppdateringar som behöver laddas ner eller användas. Detta kommer redo datorn att tillämpa Xbox Live Vision drivrutiner.

3 Anslut Xbox Live Vision-kameran till en av USB-portarna på datorn.

4 Klicka på "OK" när du tillfrågas om du vill starta guiden ny maskinvara Add.

5 Klicka på "OK" för att göra det möjligt för datorn att ansluta till Microsoft för att söka efter drivrutinsuppdateringar. Föraren kommer automatiskt hämta och tillämpa och kameran kommer att vara klar för användning när du klickar på "Finish."