Funeral Home balsameringsprocessen

Funeral Home balsameringsprocessen


Balsamering är den process genom vilken kemiska konserveringsmedel introduceras in i kroppen efter döden. Enligt den Wyoming Begravningsbyråers Association, är balsamering görs för att bli av med mikrober som är skadliga för andra som kommer i kontakt med kroppen. Det är också gjort för att stoppa nedbrytningen tillräckligt länge för att möjliggöra begravning eller kremering, visning och begravning. Balsamering bevarar en kropp så att den kan visas som det gjorde i livet. Detta görs främst för familjen. Formaldehyd är den huvudsakliga kemiska närvarande i balsameringsvätska. Det fungerar som ett desinfektionsmedel och fixativ.

Förberedelse

Innan balsamering börjar, är kroppen placerad på bordet där balsamering kommer att ske och rengöras ordentligt med ett desinfektionsmedel. Ansiktet är också rakat. Ögon, mun, och armarna är placerade för korrekt visning.

arteriell Balsamering

Den balsameringsvätska sprutas in i kroppen. Detta åstadkommes genom en incision gjord i ett stort artär såsom den karotiska eller femorala. Hals är mellan halsen och nyckelbenet, medan femoralartären påträffas på låret. Blod typiskt dräneras ut genom ett snitt av den medföljande ven med hjälp av en elektrisk pump. Slang injiceras i uppskurna blodkärl och balsameringsvätska ingjuter kroppen som blod rinner ut. När vätske avlopp tydliga, är arteriell balsamering komplett. Efter avlägsnande av rören, är snitten sutureras.

kroppskaviteter

Kroppsliga hålrum bostäder alla de inre organen måste balsamerade också. Ett annat rör, som kallas en trokar, sätts in i buken och bröstkorg håligheter för att suga bort eventuella kroppsliga vätskor och gaser. Balsameringsvätska införes i båda hålrummen. Obducerade kroppar gå igenom en annan process här. Eftersom organen tas bort under obduktionen och läggs tillbaka inuti kroppen måste balsameraren behandla enskilda organ genom att blötlägga i balsameringsvätska under minst en timme, enligt Wisconsin Department of Health Services. Håligheten är även behandlas. Organ placeras sedan tillbaka insidan av kroppen.

kosmetika

Kroppen renas en gång, är håret också schamponeras. Därefter återställningar görs om det behövs. Ansikts restaureringar måste åtgärda eventuella ärr, skrubbsår eller byt ansiktsdrag. Håret är utformade och make-up tillämpas. Den embalmer fungerar i allmänhet från en bild som tillhandahålls av familjen. Kroppen är också klädd vid denna tidpunkt.