Hur man designar en laptop väska

Hur man designar en laptop väska

Hur man designar en laptop väska

Anpassade laptop bags gör stora företags gåvor, affärsreklamartiklar eller roliga födelsedagspresenter. Vem som helst kan skapa sin egen personliga datorväska med hjälp av en fri version av ett Adobe Photoshop program och en dator. Laptop väska mönster kan laddas upp till en print-on-demand företag och köpas till ett mycket överkomligt pris, göra egna datorväskor tillgängliga för alla. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att designa din egen laptop väska.

Ladda ner en gratis version av Adobe Photoshop genom att besöka en av de många webbplatser som erbjuder en gratis nedladdning, såsom Soft32 (se avsnittet Resurser). På huvud webbsidan, klicka på den blå länken "Ladda ner Photoshop" och nedladdningen börjar.

Starta en ny bildfil genom att klicka på "File" i det övre vänstra sidan av skärmen. När en list visas, klicka på "Nytt". Ett pop-up-fönster visas på skärmen som begär dimensioner för bilden. För en laptop väska design, fyll i 10 inches för höjd och 10 inches för bredden. Ange minst 300 DPI för upplösning och klicka på "OK".

Sätt ett foto i bilden. Om du har ett fotografi på datorn som du vill placera på din egen laptop väska, lokalisera och högerklicka på bilden. En lista visas. Klicka på "Kopiera bild." Därefter klickar du på "Redigera" högst upp på Photoshop sida, och välj "Klistra in". Fotot visas i bilden.

Skriv in texten i bilden. Klicka på ikonen som ser ut som ett stort "T" i verktygslådan, som ligger till höger på skärmen. Klicka och dra en markeringsruta någonstans på bilden, och klicka i rutan för att börja skriva. Ändra färg, storlek och stil genom att använda justerings text verktyg längst upp på skärmen.

Spara bilden till din dator genom att klicka på "File" och välja ordet "Spara som" i rullgardinsmenyn. När ett fönster visas, namnge filen och välj filtypen "JPEG" och sedan på "OK".

Ladda upp bilden på en print-on-demand webbplats, såsom Cafepress (se Resurser avsnitt). Börja med att gå till huvud hemsida Cafepress och registrera ett gratis konto. När registreringen är klar klickar du på länken som heter "Mina butiker," ligger på den vänstra sidan av skärmen. När det sidan laddas, klicka på "Hantera avsnitten och produkter." Det kommer att vara en bild loader som gör att du kan ladda din laptop väska bild på Cafepress webbplats. När bilden är laddad, välj de objekt som du vill placera bilden på, såsom datorväskan.

Saker du behöver

Adobe Photoshop (fri version) PC internetåtkomst Cafepress konto