Hur man konfigurerar en trappa grind

Hur man konfigurerar en trappa grind


Konfigurera en trappa grind i några enkla steg oavsett vilken typ av räcken du har. En trappa grind är den perfekta lösningen för dem som äger två våningar bostäder och vill ha husdjur eller barn från att spela på trappan. Oavsett om du har trä eller smidesjärn ledstänger, är det möjligt att konfigurera en trappa grind. Du kan använda samma trick för dina trä räcken som smidesjärn ledstänger för att skydda dem från borrhål.

Instruktioner

1 Borra två hål i ledstång ca 2 inches djup. Placera gångjärns bar platt mot hålen, och sedan använda din borrmaskin för att skruva fast den på plats. Se till att gångjärns bar är rakt upp och ned under denna process.

2 Placera spärr bar mittemot gångjärns bar. Höjden måste vara exakt lika på båda barer. Gör varumärken för detta med en blyertspenna. Sedan borra två hål i väggen 2 inches djup. Placera spärrhaksstången platt mot väggen, och borra två skruvar i låsstången.

3 Häng porten på gångjärns bar, knäppa gångjärns locket på stolpen efteråt. Se till att gångjärnslocket sitter på ett säkert sätt.

4 Lägg svängstyrklämman till porten om det är på toppen av trappan. Detta är en säkerhetsåtgärd som ser till att porten inte svänga utåt.

5 Ställ in porten bredd som behövs tills det är en åttondel tum från spärren.