Atreano Fig Trees

Atreano Fig Trees


Det finns mer än 700 sorter av fikonträd eller Ficus caricas. Atreano fikonträd är snabb växande, robusta växter som producerar kluster av ljusgröna fikon. Atreano fikon är i allmänhet större än andra typer av fikon, såsom italienska eller gyllene fikon, men är mindre än Conadria fikon. Atreano fikon är populära på grund av fikon "söt smak och trädens rejäl natur.

Historia

Den Atreano fikonträdet, som alla sorter av fikonträd, är född i västra Asien. Fikonträd tros ha delats ut av människan under många Medelhavsländer. Fikonträd fördes till England i början av 1500-talet och till Nordamerika i mitten till slutet av 1500-talet, börjar med Mexiko.

Klimat

Den Atreano fikonträdet, som de flesta fikon trädarter, trivs i varma områden såsom tropiska regioner. Det går bra i torra områden eftersom kraftiga regn under fruktsäsongen kan orsaka sjukdomar såsom svart röta.

plantering

Atreano fikonträd kan växa i en mängd olika typer av jordar såsom tung lera, kalksten, lera eller ens ljus sand. Sur jord är inte idealiskt för fikonträd. Den mest önskvärda jordtyp för varje fikonträdet är en medel torr sandjord som innehåller kalk.

Sjukdomar och skadedjur

Den Atreano fikonträdet är mottaglig för en rad olika problem såsom insekter och sjukdomar, beroende på läge. Nematoder, eller mikroskopiska maskar, kan vara särskilt skadliga för fig träd. Nemacides kan hjälpa till att förhindra angrepp av rötterna. I östra länder som Indien, en stam borrning insekt som kallas batocera rufomaculata livnär sig på flera varianter av fikonträd; skadedjur kan orsaka skador och till och med dödsfall till trädet. Bladrost är också ett problem för Atreano fikon; Det orsakas av en bakterie som heter Cerotelium FICI, som kan orsaka omfattande skador blad.