Hur man gör bort innan flyg Nyckelringar

Hur man gör bort innan flyg Nyckelringar


I kommersiell och militär luftfart, små röda taggar läsa "Ta bort för flyg" är ofta kopplade till objekt, till exempel hjul chuckar, som måste avlägsnas innan ett plan kan ta fart. Under årens lopp, började flygbolag och militära anställda att använda dessa distinkta taggar nyckelringar. Deras popularitet har lett till produktion av en mängd olika typer av Ta bort för flyg nyckelringar av ett brett spektrum av företag. Med utrustningen och tekniken, kan du göra bort innan flyg ringar hemma.

Instruktioner

1 Ange de ord "Remove Before Flight" i en dator broderprogram. Bokstäverna bör vara ungefär en tum hög och 5 inches bred. För att korrekt kopiera original bort före flygning taggar, använda alla versaler i en sans-serif typsnitt.

2 Feed 2-tums bred bältes bandet i en brodermaskin. För att korrekt kopiera original bort före flygning taggar, använd röd bilbälte bandet.

3 Kör förberedda "Remove Before Flight" broderi projekt.

4 Advance bältet bandet en några inches och driva projektet igen.

5 Skär säkerhetsbältet bandet ungefär 2 inches från förra broderade sidan. Du kommer nu att ha en längd av bilbälte bandet ungefär 14 inches lång med orden "Remove Before Flight" tryckt på det två gånger.

6 Skär bandet mellan de två broderade sektioner med sax och ställa dem back-to-back, så att R i "Ta bort" är båda på samma ände.

7 Tryck bandet tillsammans och Serge kanterna med en ren kant med hjälp av en overlock, vilket ger en ungefär en halv tum bred tygstycke. För att korrekt kopiera original bort före flygning taggar, använder röd tråd.

8 Stansa en halv-tums hål i slutet av tyget mellan början av "Ta bort" och kanten på tyget med en genomföring verktyg.

9 Ställ en halv tum genomföringen i hålet i slutet av nyckelringen med en genomföring in och genomföringen skivan med en gummiklubba.

10 Sätt i en nyckelring i genomföringen.