Hur man gör en arbetsgrupp LEGO Beyblade

Hur man gör en arbetsgrupp LEGO Beyblade


Beyblade är en japansk manga serie skriven av Takao Aoki. Serien handlar om en grupp barn som bildar team för att slåss med varandra med hjälp av mycket kraftfulla snurror kallade "Beyblades." Dessa blad är förtrollade med mystiska krafter. Den beyblade kommer i en mängd olika stilar, såsom fas Gyro och Apocalypse. Men för nybörjare, kan du skapa din egen LEGO Beyblade fas utan att spendera en massa pengar. Allt du behöver är plattor och ett par tillbehör.

Instruktioner

1 Lägg en 4-gånger-4 svart stycke med framsidan nedåt på en plan yta.

2 Anslut två 2-by-4 röda plåtbitar i en L-form på baksidan av 4-by-4 svart plåt. Snap ett stycke vertikalt på den högra sidan av plattan halvvägs och en annan platta horisontellt. Lägga till ytterligare två 2-av-4 röda plåtbitar på vänster sida av 4-by-4 grå platta i en upp- och nedvänd L form. Detta bör omfatta hela baksidan av 4-by-4 svart plåt och formen ser ut som en shuriken (japansk vapen).

3 Lägg till en 2-av-8 gul skylt vertikalt i mitten av 2-by-4 röda plåtbitar. Sedan lägga till en 2-av-3 gul platta på båda sidor av två-för-8 gul platta. Detta bör skapa ett kors.

4 Grab fyra 3-by-3 grå hörnplåtar. Anslut en 3-by-3 grå hörn platta bit på alla fyra hörn av strukturen. Hela baksidan är nu täckt och har en hexagon form.

5 Vrid strukturen på framsidan och lägg den på en plan yta. Du bör nu se fyra-gånger-4 bit som överdelen. Knäppa en en-av-2-by-2 röd hörn plattan i en upp- och nedvänd L bredvid varje hörn bredvid en 2-av-4 röd tallrik bit, totalt fyra 1-by-2-by-2 röda hörnplåtar.

6 Lägg till en en-av-en-av-2/3 genomskinlig röd taktegel i alla fyra hörnen på en-av-2-by-2 röd hörnet platta.