RC helikoptrar för nybörjare

RC helikoptrar för nybörjare

Fördelar med en instruktör

Hemligheten bakom varje bra flygblad är en bra instruktör. Oavsett hur bra du gör på en online-simulator, som flyger i verkliga livet kommer alltid att vara svårare än väntat. Att hitta en bra instruktör är det bästa sättet att lära sig utan att riskera skador på nya helikopter. En instruktör kommer inte bara att rätta till eventuella misstag du gör som du lär, men han kommer att vara i kontroll samtidigt. Detta gör det möjligt att utöva olika kontroller samtidigt veta instruktören har du omfattas om du förlorar kontrollen. Hon kommer också att ha träningskläder för att göra dina första flygningar lättare.

Styra helikoptern

Kontrollerna av en RC helikopter är grundläggande och lättare att använda än dyrare modeller. Medan andra helikoptrar låta bladen manipuleras, håller RC helikopter kontrollerna till ett minimum för att flyga lättare. Du kommer att kunna röra sig uppåt och nedåt, sväva, och åt vänster och höger. Svansen av helikoptern är konstruerad för att göra det mindre troligt att snurra i cirklar när du flyger och att sväva lättare. Det finns inga cykliska kontroller för att oroa sig när de flyger. Detta är fördelaktigt för en nybörjare, men det kan också begränsa de knep som du kan utföra med din helikopter.

hobby Helicopters

De dyrare, hobby versioner av RC helikopter är för de mer avancerade flygblad. När du har bemästrat den grundläggande RC, kan du flytta upp till mer komplex modell om du vill. Dessa modeller tillåter knep som ska utföras och har mer manövrerbarhet. Men du är mer benägna att snurra runt under flygning. Det finns också fler kontroller, inklusive den cykliska kontroll som du måste lära sig att använda. Fördelarna med att lära innefattar förmågan att utföra vid tävlingar, och att utföra fler trick och vänder för din egen njutning.