Hur gör jag Wire en spole Tap Pickup Switch?

Hur gör jag Wire en spole Tap Pickup Switch?


Lägga till en spole kran byta till en gitarr pickup utrustad för det tillåter en spelare att öka och minska pickup produktion och ändra sin ton på att knycka med ett finger. Denna typ av koppling används oftast på högre utgångs pickups när spelaren vill kunna byta till en lägre effekt, kräver mer traditionella sound.This förfarande en pickup med åtminstone två signalledningar och en jord, eller jord, tråd.

Instruktioner

Förberedelse

1 Välj en plats på gitarr kropp för att installera en switch.

2 Fäst växeln, klacken uppåt i ett skruvstäd eller lödning stativ.

3 Bestäm start, peka på och avsluta kablar för upphämtning. Eftersom olika tillverkare använder olika färgkoder för att identifiera dessa trådar, se instruktionerna som medföljer pickup, eller konsultera tillverkarens webbplats.

4 Rita ett diagram eller göra någon del av placeringen av kabelanslutningar inom kretsen. Detta kan användas senare när det fastställs var ansluta spolen kranen omkopplaren i förhållande till de andra kontroller.

Löda Switch

1 Se diagrammet nedan för alla lödförbindningar. Varje tal motsvarar ett av de klack anslutningar på strömställaren. 1 2 3

2 Löd pickup avslut tråd att släpa en.

3 Löd pickup tappkran tråd att släpa tre.

4 Löd en längd av isolerad elektrisk tråd att släpa 2. Den andra änden av denna utgångsanslutning bör lödas till rätt punkt på banan som anges i diagrammet eller notera, såsom utgång eller switch pickup väljare.

5 Löd pickup jordledningen till baksidan av en potentiometer, eller till en punkt som redan används som en grund som anges i diagrammet eller notera.

6 Fäst brytaren i ansiktet eller plocka vakt av gitarren.