Hur man lägger till en plats att parkera modell trailer

Hur man lägger till en plats att parkera modell trailer


Många park modell trailer ägare väljer att anlita professionella byggare när ett rum, men en bra hantlangare kan göra arbetet utan dem mycket av tiden. Lägga ett rum till en släpvagn är inte en lätt uppgift och kräver gedigen kunskap om konstruktion för att göra jobbet rätt. Från att vända en lagring kasta in ett extra sovrum eller bygga en utomhus vardagsrum och veranda lounge, park modell släpvagn ägare har många alternativ när det gäller att lägga ett rum.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av rum som du vill lägga till släpet. Materialen och planer som behövs varierar beroende på vilken typ av rum läggs. Sun rum, uteplats rum och Arizona / Florida rum kvar tre av de mest populära alternativen, och varje kräver en något annorlunda plan.

2 Kontrollera med din lokala zonindelning styrelsen att se till att du har tillstånd att påbörja byggandet. Vissa områden kan innehålla begränsningar för vad som kan byggas, medan andra områden kan tillåta byggandet endast efter att ha betalat för rätt licenser och tillstånd. Bygg ska aldrig starta utan dessa dokument och utan tillstånd från partiet ägare, i förekommande fall.

3 Bestäm på fundamentet. Vissa människor hänvisar till har en solid betongfundament för någon tillsatt rum, medan andra gillar att gå med trä. Det bästa valet kan bero på vilken typ av rum som byggs sedan en skärmad utomhus veranda lätt kan hantera en trä bas medan en gäst sovrum kräver något mer betydande.

4 Detaljerade byggplaner som passar rummet du planerar att bygga. Speciellt om du gör detta solo och inte anställa personal, är det viktigt att planerna som används är exakt vad du planerar att bygga eller så nära som möjligt. Skjuta från höften med byggandet nästan garanterar problem.

5 Tänk på vilka steg i byggprocessen kan ge dig de flesta problemen. Köpa extra material vid skruv ups. Detta är särskilt viktigt om du mis-cut ved för ramen eller komma upp kort på att skapa ett betongfundament.

6 Följ instruktionerna till punkt och pricka. Om du har vänner som är bygg kunniga, få dem att hjälpa dig och försöka göra hela projektet i ett sammanträde om möjligt. Detta kommer att förhindra dåligt väder slår konstruktionen när det är bara hälften gjort och bidra till att allt sätter sätt det ska, eller att du har maximal hjälp att fixa något som går fel.