Hur man stoppar en futon madrass glider

Hur man stoppar en futon madrass glider


Futon madrasser är ökända för att glida av ramen. Ibland detta problem orsakas av en otillräcklig ram, eller en gammal eller böjd ram. Ibland skyldige är det material som madrassen görs. Oavsett, kan det vara mycket frustrerande och obekvämt att använda futon som en soffa när madrassen faller av. Det finns några enkla lösningar du kan prova innan de går till att köpa en ny futon ram.

Instruktioner

1 köpa några halkfritt material från din lokala hem butik. Den levereras i en rulle och placeras vanligtvis mellan trägolv och mattor område för att hålla mattan glider när man går på. Placera materialet mellan futon ram och madrass. Det kan skäras till rätt storlek, och kommer att förbli osynlig från framsidan av futon.

2 Köp en täckmantel för din madrass. De flesta futon madrasser komma i en grundläggande bomull eller polyester tyg, som glider lätt mot metall eller trä på en futon ram. Omslag kommer inte bara att skydda madrassen från fläckar, men de är gjorda i en mängd bekväma material. Välj ett lämpligt tyg för din ramstil.

3 Dra åt bultarna på futon ram åtminstone var sjätte månad. En del av din halka fråga kan vara ett resultat av en hängande ram. Du kanske inte ens inser din ram inte längre vilar i rätt läge. Försök att justera det, sedan hålla rätt vinkel.