Hur man skjuter en Slingshot

Hur man skjuter en Slingshot


Några artiklar frammana bilden av ofog mer än en slangbella. Oavsett om det är en helt enkelt gjort slangbella av vissa läder, gummiband och en trädgren, eller en modern version gjord av latex, plast, skum och metall, kan en slangbella ge dig många timmars underhållning medan du öva ditt mål, och även ge dig ett verktyg för jakt och självförsvar. Det tar bara en minut att lära sig att använda en slangbella för att kasta eller skjuta en projektil, och det kan ge dig många års kul för din insats.

Instruktioner

Hur man skjuter en Slingshot

1 Få ett bra grepp på slangbella handtaget. Ta det i mitten med hjälp av din icke-dominanta handen. Vissa slangbellor har en handledsstöd. Om din gör, glida upp handen genom stag och låt den vila på underarmen.

2 Placera projektil, eller ammunition, i centrum av den lilla läder bit, som ibland kallas en påse. Ammunition kan vara stenar, kullager, kulor, fiske split-shot sänken, nötter - allt små och relativt aerodynamisk.

3 Ta tag i läderfodral med tummen och pekfingret av din dominanta hand, och långsamt dra påsen tillbaka när du lyfter armen något, hålla slangbella vertikala. Se till att din handled och underarm är inriktade mot målet, med underarmen av din dominanta arm vistas parallellt med marken.

4 Börja dra påsen tillbaka mot din kind. När du har dragit tillbaka påsen så långt du kan, sikta på målet genom "Y" i slangbella, hålla spänningen spänd på gummiband.

5 Andas och släpp påsen. Om du kan, titta på väg på vilken projektilen flyger. Detta kommer att hjälpa till med din noggrannhet nästa gång du tar en bild.