Tricks med Näsdukar

Tricks med Näsdukar


Näsdukar har länge varit ett populärt verktyg för magiker. Ibland hjälpa trick genom att gömma en liten hand och andra gånger näsduken fungerar som trick själv. Från att göra en näsduk visas ur luften att binda två tillsammans bara för att få knuten mystiskt försvinner, flera enkla knep är tillgängliga för början magikern att lära sig. Öva dina trick framför en spegel så att du kan få tidpunkten ner innan du utför framför en publik.

Näsduk ur tomma luften

Börja magiska show genom att göra en näsduk visas ur luften. Little Giant Encyclopedia s "kort och Magic Tricks" bok berättar hur man gör detta arbete. Innan du går framför publiken, lägga ut en näsduk och vik varje hörn i centrum för att bilda ett litet torg. Upprepa detta igen med de nya hörn som bildas från att vika tyget. Upprepa en till två gånger mer, om det är nödvändigt, så torget passar inuti din skjortärmen. Tuck torget i armvecket och dra ärmarna ner. När du går på scenen, berättar publiken du har ingenting i händerna och samtidigt visa dina tomma palmer och fortsätter att säga att du har ingenting upp ärmarna samtidigt som du drar upp dem. Dra vänster ärm med höger hand och höger ärm med vänster. När du drar upp vänster ärm, glida torget näsduk i din dolda höger handflata. Fäll ut näsduk med tummen för att få det att verka magiskt bakifrån händerna.

Escaping näsduk

Aktivitet TV.com visar hur man utför ett trick som kommer att göra en näsduk verkar fly från inuti en förseglad cup. För att starta, placera en näsduk i en klarglas kopp. När du gör detta, lämna ett hörn av näsduken nära toppen av glaset. Drapera en annan färgad näsduk över koppen för att dölja den, och när du gör det, dra i hörnet av näsduken inuti koppen upp över toppen så det sticker ut. Låt inte publiken ser du drar hörnet ut. Placera ett gummiband över toppen av koppen och runt det för att hålla det andra näsduk på plats. Lyft upp den främre delen av näsduk för att visa den första är fortfarande inne. Se till att inte visa hörnet i hemlighet har dragit ut ur glaset. Nå under koppen och näsduk och knacka på botten av glaset, berätta din publik det är säkert. När du gör detta, dra nedåt på hörnet av näsduken i glaset och det kommer att se ut som om du drar ut genom botten av glaset. Vänd koppen upp och ner för att visa gummiband håller fortfarande den andra näsduken stadigt på plats.

obundet Knot

Skapa en illusion av en försvinnande knut knuten från två näsdukar efter detta trick finns på OldandSold.com. Ta en näsduk och låtsas att snabbt knyta en knut i den när det i själva verket du bara vrida en del av änden runt för att bilda en slinga. Håll den i vänster hand så din hand döljer botten och publiken tror att du har bunden en knut i stället för att bara vred näsduken. Ta den andra näsduken och knyta den genom öglan i en normal knut. Be en frivillig att dra på andra näsduk. Så länge du håller fast på twist du gjorde i den första näsduk, kommer den andra att dra in en stram knut och oavsett hur mycket de frivilliga bogserbåtar, kommer det inte att lossna. Kasta näsdukar till luft med en snabb blomstra. Sedan den första näsduk är helt enkelt vrids och inte bunden, kommer den tvinnas och de två kommer att glida isär. Detta gör att det verkar som om den första näsduk obundet själv.