hydroponiska Karriär

hydroponiska Karriär


Hydroponics är en metod för odling av växter utan jord, men i en vattenlösning som är berikade med näringsämnen. Hydroponics minskar det utrymme som krävs för att odla växter och eftersom växter odlas i växthus, gör att dessa växter som odlas utanför sin ordinarie säsong. Detta är en relativt ny teknik, men branschen växer stadigt med nya anläggningar och öka produktionen av grödor som sallad, tomater, jordgubbar, lummiga gröna och örter.

Produktion av grödor

Om du tycker om att arbeta med växter, så kanske du upptäcker att en karriär inom hydro växtodlingen är rätt för dig. Du kan arbeta i en storskalig produktion anläggning som omfattar flera typer av grödor eller kanske du föredrar att specialisera sig på växande en gröda i en liten skala. Om ditt område har en växande efterfrågan på hydroponics grödor, kan du starta din egen växthus och vara din egen chef. Vissa områden som redan har stora hydroponics operationer, i vilket fall du kan få ett jobb för någon annan i en hydro växthus. Förutom att ta hand om växter, växthus behöver också anställda med kunskap om hur hydroponics system fungerar. Du kan installera nya hydroponics system eller resa till olika växthus för att göra reparationer på befintliga hydroponics system. En kandidatexamen kommer vara till hjälp att komma igång i en hydro växtodling karriär, men vissa växthusägare kan vara villiga att ta på lärlingar.

Utbildning

Om du har kunskap om hydroponics och avancerade grader i en trädgårdsodling fält, kan du njuta av en karriär inom hydro utbildning. Du kan arbeta med elever i skolor, yrkesskolor eller gymnasier, hjälpa dem att odla sina egna anläggningar som använder hydro. Som pedagog, kommer du att kunna skicka din kunskap om framtida utbildningar och bidra till att ytterligare främja det växande området hydroponics. Beroende på storleken av institutionerna i ditt område och intresset för hydroponics, kan du behöva lära andra klasser i olika områden av trädgårdsodling. Ett annat alternativ är att söka deltidsarbete genom flera olika skolor, i vilket fall du skulle behöva resa till olika institutioner i hela arbetsveckan. Om undervisning skolan inte låter tilltalande, kan du också resa i landet för att lära verkstäder i hydroponics fastställda jordbrukare och växthusoperatörer.

Forskning och utveckling

Som med all ny teknik, är området hydroponics ständigt växer och utvecklas. De med en stark vetenskaplig bakgrund kan hitta en karriär inom hydro forskning och utveckling. En karriär inom detta område skulle kräva dig att testa ny utrustning och utveckla nya och förbättrade hydroponics system. Du kan utföra forskning och tester för att hitta bättre sätt att odla grödor med olika näringslösningar i hydroponics system. Hydroponics odlare kommer att se till människor i detta område för att hitta svar på dagens växande problem och ge bättre utrustning för framtida generationer av hydroponics odlare.

Försäljning och rådgivning

Företag som tillverkar och distribuerar hydroponics system förlitar sig på de anställda att marknadsföra och sälja sin utrustning. Anställda i denna karriär område måste hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom hydroponics fält och relä informationen till odlarna. En karriär inom detta område skulle kräva att du att resa till olika hydroponics operationer för att sälja ny utrustning. Du skulle också hjälpa dina kunder att hitta lösningar på problem med sin befintliga utrustning. Om en odlare är bara att etablera, skulle du ge råd om vilken typ av utrustning som skulle vara mest fördelaktigt för sin verksamhet. Du kan också förväntas ställa upp på trädgårds mässor där jordbrukarna kommer att prova den senaste tekniken inom trädgårdsodling området.