Hur man gör en skum grop för Snowboards

Hur man gör en skum grop för Snowboards


Många extrema idrottare använder skum grop som ett pedagogiskt verktyg. Skum grop ofta inrymd i utbildningslokaler som används för snowboard, skateboard och freestyle BMX. Skum grop har en förenklad men effektiv design. Öva nya och svåra trick variationer i skumgropen innan dem på verkliga hinder. Detta gör att du kan bli bekant med de nödvändiga rörelserna samtidigt undvika allvarliga skador. Lanseringen ramper är ofta konstruerade framför skum grop. Bygg din skum grop utanför med några enkla verktyg.

Instruktioner

1 Transportera dina leveranser till en idealisk byggnad plats som har en nivå, snötäckt terräng. Sätt i vanlig spade i marken för att gräva en fyrkantig hål som har dimensionerna 12 av 12 fot. Upprepa gräva processen tills gropen har ett djup av 3,5 till 4 fot.

2 Täck den exponerade marken med ett tjockt lager av pulveriserad snö. Skär skivor av hög densitet skum i stora bitar med en sax. Placera bitar av skum in i botten av gropen.

3 Placera en stor kulle av snö framför nybyggda skum grop. Använd kanten av spade för att forma högen av snö i en lutande ramp lansering. Komprimera snön med baksidan av spade för att säkerställa att rampen kan stödja din vikt.

4 Gå till toppen av kullen och fäst dina stövlar i snowboard bindningar. Närma sig kicker ramp med en medelstor mängd hastighet. Försök en svår trick av utskjutningsrampen.

5 Böj knäna när du går ner i skumgropen. Lossa bindningsremmarna och krypa ut ur skumgropen. Upprepa processen för att lära sig nya trick variationer.