Det bästa sättet att lappa en luftmadrass

Det bästa sättet att lappa en luftmadrass


En luftmadrass som inte kommer att stanna uppblåsta kan göra för en obekväm natt på golvet eller marken. När luftmadrass har en läcka, du vill hitta det och fixa det snabbt att återgå madrassen till sin forna skick. Det bästa sättet att lappa en luftmadrass innebär att man använder en speciell lapp kit med tygpatch och lim som kommer att täta läckan. Med känsla för detaljer, kan du reparera luftmadrass framgångsrikt.

Instruktioner

Hitta läckan

1 Kontrollera ventilspindeln att se till att det inte är defekt. Tryck in kontakten i stammen säkert titta se till att det förblir säkert inuti stammen. Om kontakten inte stannar tätt inne i stammen, kanske du inte kunna åtgärda läckande madrass. Om ventilspindeln verkar fungera korrekt, leta efter läckan på andra ställen på madrassen.

2 Undersök luftmadrass för att hitta läckan. Beroende på storleken av läckan, kan du kunna hitta det helt enkelt genom att köra händerna lätt över ytan på luftmadrass. Lyssna noga medan du undersöker luftmadrass, eftersom du kanske kunna höra den utströmmande luften. Koncentrera dig på sömmen områden, eftersom detta är en gemensam plats för läckage att utveckla.

3 Få svampen våt och lödder upp det med flytande handtvål. Torka de yttre ytorna av madrassen med tvålvatten och undersöka ytan av madrassen. Bubblor bildas där utströmmande luften träffar tvålen.

4 Markera platsen av läckan med en märkpenna. Skölja bort tvålen med en svamp och torka madrassen runt läckan.

Patcha läck

1 Förbered området runt läckan för limmet. Om luftmadrass har flockas på ytan, använd en nagelfil eller fint sandpapper och sand bort flockas att lämna en smidig vinyl av luftmadrass.

2 Skär tygpatch så det kommer att omge läckan med ca 1 tum av överskott patch runt hela omkretsen av läckan.

3 Surround läckan med lim från patch kit och försiktigt placera tygpatch över läckan på luftmadrass. Se till att plåstret är jämn över läckan utan rynkor.

4 Låt limmet torka helt.

söm Läckor

1 Töm madrassen helt.

2 Rikta in kanterna på sömmen för att stänga läckan.

3 Applicera patch kit lim över sömmen området för att skapa en tillfällig lapp över läckan. Låt limmet torka helt.

4 Skär tygpatch så det är åtminstone en tum längre och bredare än läckan. Placera tejp runt sömmen läcka och applicera plåstret över sömmen över båda sidor av sömmen. Låt limmet torka helt.