Medicinsk Toalett dekorationer

Medicinsk Toalett dekorationer


Vare sig du letar efter de bästa färgerna och accenter för ett badrum i läkarens kontor eller vill införliva en konstnärlig medicinsk tema i ditt hem vilorum, finns ett antal punkter som kommer att göra utrymmet autentiska. Några av de saker du ofta ser i läkarmottagningen kan lätt förvandlas till dekorativa föremål för att skapa en trendig och tröstande utrymme.

Färger

Modest färger som ljusbruna och off-white hålla ett badrum i en läkarmottagning blir för "upptagen" eller oprofessionellt. Men dyker färg här och där kan öka patientens humör och ta bort en del av den oro som på läkarmottagningen. Till exempel, orange, i form av plattor eller paneler, ger en cheeriness till det utrymme som är mindre intensiv än röd, och inte så ljust som gult. Grön - färgen på harmoni och tillväxt - i lätta och medel toner hjälper till att lugna sinnet.

Möbel Accents

För stora badrum i en läkarmottagning, möbler som ger en air av komfort i en annars steril miljö är bäst. Till exempel, en kakaofärgad soffa med blå kuddar för badrum loungen betecknar både säkerhet och lugn. Om du dekorera ditt hem badrum med en medicinsk tema, en skarp vit stol för hörnet av utrymmet, accentuerat med ett rött kors-formad kudde, är en elegant tolkning av en sjuksköterska uniform från 1940-talet och 50-talet.

Wall Art

Accent läkare tema badrum i ditt hem med en affisch av en pinuppa klädd som en sjuksköterska för en vintagekänselförnimmelse. Konstverket kommer att se bra ut på en beige eller vita väggar - färger som rekommenderas för en läkarmottagning för deras rymliga utseende, enligt Svoboda målning webbplats. Eller ladda ner en vintage öga diagram. Förstora dokumentet och hus den i en svart eller vit ram att hänga på väggen, så utrymmet kommer att likna en läkarmottagning från årtionden tidigare.

ytterligare accenter

Lägg sista handen vid din medicinsk-tema badrum genom att visa upp några av dina värdesaker i utrymmet. Till exempel, genom att använda brons eller guld ramar för att hysa dina grader, certifikat och utmärkelser för att visa på hyllorna i badrummet är perfekt. Eller, gör badrummet på din medicinsk praxis bekvämare för patienterna genom att lägga till objekt som matchar färgschema, som en stor brons vas för golvet i en solbränna badrum. Stelna den monokromatiska blå färgschema genom kakel den nedre halvan av accent väggen i en kungsblå att komplettera väggarna "baby blå nyans.