Hur att dekorera gamla fönsterramar

Hur att dekorera gamla fönsterramar


Gamla fönsterkarmar kan lägga karaktär och charm till din inomhus eller utomhus dekor Huruvida fönstren har glasrutor, kan trästomme blir konstverk med några enkla tekniker. Dekorera ett gammalt fönster ram för semester genom att fästa krokar i ramen, varifrån kan du sedan hänga strumpor. Placera en tunn trälist längs botten av den dekorativa ramen för att omvandla den till en hängande hylla. Återanvändning av gamla fönsterkarmar i konsthantverk är ett miljövänligt sätt att förbättra ditt hem.

Instruktioner

1 Måla en blommande vinstockar runt omkretsen av ett gammalt fönster ram med hjälp av schabloner och akrylfärger. Tejpa stenciler till träram, fylla i utskärningar med akrylfärg och ta bort stenciler. Fortsätta att arbeta dig runt ramen, placera schablonen jämfört med tidigare torkade färg dekorationer.

2 Applicera vinyl rub-on överföringar till den gamla fönsterkarmen. Hantverk butiker har en mängd olika rub-on notis från blommor till brev till symboler. Trimma gnugga-på från arket, placera den nedåt på fönsterkarmen och gnugga tillbaka med den medföljande pennan. Bilderna verkar vara målade på.

3 Lim platta stödda glaskulor och strass till gamla fönsterramen för att lägga gnistan till inomhus eller utomhus väggkonst. Dingla kristaller från toppen av ramen till centrum av det öppna fönstret utrymme. Häng gammalt fönster från ett träd i din trädgård för omedelbar regnbågar på soliga dagar.

4 Stämpel bilder runt omkretsen av den gamla fönsterkarmen med hjälp av stämplar och färgat bläck. Tryck på stämpeln på stämpeldynan och tryck stämpeln på fönsterkarmen. Stämplar finns i en mängd olika utföranden. Dekorera fönsterkarmen med en semester tema eller använda den som en del av din dagliga inredning

5 Skriv en inspirera verse runt omkretsen av fönsterkarmen med hjälp av färgpennor. Använda en rak kant och en lätt penna för att rita två parallella linjer längs varje del av ramen. Skriv versen mellan raderna med hjälp av en färgpenna. Radera raderna om de är synliga.