Interiör sten eller tegel faner alternativ

Interiör sten eller tegel faner alternativ


Husägare och designers både pris Utseendet på stenen för att öka interiörer, för sin känsla av varaktighet och dess naturliga, brokiga ton och textur. Men med hjälp av sten på en befintlig inre vägg, golv eller eldstad inte kan vara praktiskt. Enligt BobVila.com, "Inte bara är det material dyrt ... vikten måste stödjas strukturellt." Stenfasader göra en idealisk lösning, eftersom de är prisvärda, lättare och enklare att installera.

Staplade sten paneler

Interiör sten eller tegel faner alternativ


Staplade sten fanérskivor efterlikna utseendet av staplade stenytor i ditt hem inredning. Många staplade stenfasader är tillverkade av gråsten, Ledgestone eller kvartsit sammansättning, och finns i ett brett spektrum av färger och mönster, inklusive tegel faner paneler. Den resulterande utseende är inte lätt kan särskiljas från tunga steninstallationer. Modern teknik möjliggör mer attraktiva faner konstruktion hörn än tidigare var möjligt, enligt BobVila.com. Staplade sten paneler finns i lägenheter och hörn: Flats appliceras över den plana delen av väggen, och hörn matchar ditt hörn konstruktion. Många leverantörer kommer anpassade skuren paneler efter dina önskemål.

gatstenar

Interiör sten eller tegel faner alternativ


Även gatstenar används oftast utomhus, kan du installera dem för interiör golv också. I själva verket kan anställa samma golv från din gångväg eller uteplats i ditt bidrag eller hallen låna en känsla av kontinuitet inomhus-utomhus ditt hem design. Gatstenar är typiskt tjockare än fanér paneler eller plattor, eftersom de är konstruerade för att bära mer vikt. Emellertid, är de fortfarande billigare och enklare att installera än fullstora stenar. Asfaltläggare finns i 8- till 24-tums fyrkanter; du kanske väljer att använda större rutor för din uppfart och mindre på din dörr och / eller vestibul område. Handgjorda eller maskintillverkade, asfaltläggare finns i många färger och är vanligtvis tillgängliga hemma-förbättring butiker, specialitet återförsäljare och grossister, online och offline.

Natursten

Interiör sten eller tegel faner alternativ


Ett annat sätt att säkra utseendet av sten utan åtföljande kostnader och vikt är att använda sten plattsättning. Plattor är typiskt rektangulära och lätt som med en plattsättare, i motsats till en murare. I vissa fall kan kakel vara mer praktiskt än paneler, speciellt om du använder dem i små utrymmen eller omger en eldstad. Stenar finns i kvarts, skiffer, granit eller marmor, bland andra typer, i ett brett spektrum av färgval, från ljusbeige till nästan vitt till blått, grått och nyanser av brunt. Du kan hitta stenar hemma förbättring eller specialitet återförsäljare och grossister, och på nätet.