Hur konvertera PDF till DXF gratis

Hur konvertera PDF till DXF gratis


DXF, som står för Drawing Exchange Format, är ett filformat som används av Autodesks datorstödd konstruktion (CAD) filer. De kan öppnas i program som AutoCAD, men är kompatibla med andra vektorbaserade program, vilket gör den användbar för att samarbeta och dela filer. DXF används också för att konvertera en Portable Document Format (PDF) till en CAD-fil utan AutoCAD. Även om det inte finns några gratis online-omvandlare, finns det några shareware-program som tillåter dig att göra det med hjälp av en gratis testperiod.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en gratis testversion av Aide PDF till DXF Converter. Programmet låter dig konvertera en PDF till DXF, och kommer även att konvertera en stor mängd PDF på en gång. Öppna program från Start-menyn i Windows och klicka sedan på "Lägg till PDF-filer." En "öppen" dialogruta visas. Bläddra dina datafiler för att välja en PDF-fil du vill konvertera. Klicka på "Öppna". Klicka på knappen till höger om "Output DXF Folder" -fältet för att välja en målmapp för den konverterade filen. Klicka på "Konvertera" och vänta medan din DXF fil skapas.

2 Ladda ner en gratis testversion av PDF2CAD och installera det på din dator. Öppna PDF2CAD, klicka sedan på "Bläddra" för att hitta PDF-filen du vill konvertera. Bläddra i dina filer att välja ett dokument och klicka på "Lägg till" för att fortsätta. Filen du väljer kommer att visas i urvalsfönstret. Klicka på "Nästa". Klicka på "Bläddra" under "Destination File" för att välja en målmapp för DXF-fil. Klicka på "Konvertera" för att spara det.

3 Ladda ner gratis prov för AutoDWG och starta den. Klicka på "Lägg till fil." Bläddra igenom datorns filer att välja en PDF-fil. Välj "DXF" som output filformat. Välj den version av AutoCAD som du vill att filen ska vara kompatibla. Bredvid "Output Format" klicka på "Browse" för att välja en mapp för filen. Klicka på "Konvertera" för att spara filen som en DXF-fil.