Dragonfly partigarneringar

Dragonfly partigarneringar


Att välja ett tema för ert parti är ett av de första stegen för att festa planering. Tänk på att dekorera för nästa fest med hjälp av trollsländor. Det finns många idéer att välja mellan när du ställer upp för en trollslända part tema.

Dragonfly Ballonger

Använd ballonger för att införliva sländor i ert parti. Du kan gå till en fest butik eller beställa trollslända ballonger på nätet (se Resurser nedan). Försök att få ett sortiment av ballonger för att lägga till färg till festen. Välj några ballonger som är i formen av sländor så det ser ut som de flyger. Du kan plocka några folie och vissa latex ballonger. De finns i alla storlekar, så försök att inkludera några stora. Du kan även binda en till brevlådan för att hjälpa dina gäster att hitta ditt hus.

Party Lights

Lys upp händelsen med trollslända ljus. Du hittar trollslända ljus vid vissa part butiker eller webbsidor. Dessa lampor är billiga och gjorda av plast. De finns i olika färger, så välj ljus som matchar andra dekorationer. Lamporna kan användas i eller utanför, så att du kan linda dem runt träd eller placera dem på mantel av din eldstad. Du kan köpa några uppsättningar och dekorera med dem i och utanför. Foder buffébordet med trollslända ljus är en annan idé att hjälpa införliva sländor i temat för din fest.

dragonfly Porslin

Se till att din tabell är dekorerad på lämpligt sätt. Till exempel anges trollslända tallrikar och servetter. Kasta några trollslända konfetti på bordet och tillsätt några trollslända återvunna ljus. Du kan även hänga några pappers sländor ovanför tabellen, kommer ner från taket. Försök att hitta några trollslända figurer att placera i mitten av bordet. Du kan hitta en hel del trollslända tillbehör, såsom ljus, på de flesta båtar butiker. Kontrollera en part butik för trollslända-tema tallrikar och servetter.

dragonfly Cake

Bind ditt tema tillsammans med en trollslända tårta. Beroende på storleken på din fest, kan du ha en stor ark tårta dekorerad med sländor eller en tårta i form av en trollslända. Vara kreativ. Se till att inkludera färger som matchar de andra dekorationer. Du kan också ha muffins med trollslända pics sticker ut, i stället för en kaka.