Hur man kan inreda mitt vardagsrum med ett tyg och läder soffa

Hur man kan inreda mitt vardagsrum med ett tyg och läder soffa


Blandning kontrasterande färger, texturer, mönster eller material i en stor bit av möbler kan skapa en intressant kombination eller en katastrof i ditt vardagsrum. Dra ditt vardagsrum tillsammans på ett harmoniskt sätt som införlivar läder och tyg i soffan. Innehålla uppgifter som visar upp din personlighet och stil, eftersom vardagsrummet är sannolikt en av de första rummen gästerna se och där du roa från tid till annan.

Instruktioner

1 Måla väggarna i en ljus färg som kompletterar läder och tyg i soffan. Till exempel kommer en ljusbrun eller grädde fungerar om din soffa har mörkbrunt läder och ljus beige tyg. Alternativt, måla en konstruktion, såsom ränder, eller använd en ljusare färg, såsom röd, på en vägg bakom soffan för kontrast.

2 Placera en matta på golvet för att förankra soffa och andra möbler. Använd en matta med ett mönster, såsom geometriska former eller blommor, om soffan har inget mönster. Om soffan har en upptagen mönster, använd en enfärgad matta som kompletterar färgerna i soffan.

3 Ordna andra möbler runt soffan. Två läder stolar som matchar lädret i soffan kan också införliva tyget med ett kast eller kuddar. Alternativt kan du använda en matchande läder ottoman i stället för ett soffbord med en matchande tyg stol. Använd mörkt trä tabeller om lädret är mörk men tyget är ljus, eller använda en annan typ av bord, såsom glas eller kakel, som kompletterar soffan.

4 Häng väggdekor som drar ditt rum tillsammans. Väggarna bör återspegla den stil och tema eller färgschema i rummet. Till exempel använda smidesjärn vägg skulpturer eller ljus lampetter att komplettera smidesjärn och glas bord eller en bit av modern konst med geometriska former för att spela ut mattan.

5 Accessorize rummet med detaljerade poster som kompletterar läder och tyg i soffan. Dekorera med ljus i samma färg som tyget och läderklädda ljushållare. Använd en lampa med en läder lampskärm eller en läder bas. Lägg till stänk av färg i hela rummet med kast, kuddar och andra tillbehör.