Hur tina en frusen vindruta flaska

Hur tina en frusen vindruta flaska


Under vintermånaderna, kan ha en klar bild av vägen framför vara skillnaden mellan anländer säkert till din destination och vara inblandad i en bilolycka. Saltet som används för att förhindra vägar från frysning kan orsaka synlighet fara på vindrutan, och vinterväder kan frysa din spolarvätska, vilket gör det svårare att hålla vindrutan ren. Frysning kan faktiskt spricka vindrutan flaska om de lämnas utan uppsikt, så det är viktigt att veta hur man förhindra att detta händer.

Instruktioner

1 Fyll hinken med varmt vatten. Tappvarmvatten fungerar bra, men inte koka vattnet. Lägga kokande vatten till något fryst är ett säkert sätt att orsaka sprickbildning och andra skador.

2 Öppna huven på bilen och leta reda på spolar flaskan.

3 Ta bort locket från spolar flaskan och häll långsamt varmt vatten i flaskan med den stora tratten.

4 Låt blandningen stå i 10 minuter, eller tills all vätska har tinat. Du kan testa detta genom att slå på bilen och försöker att spraya din spolarvätska.

5 Använd sifonpump för att avlägsna all vätska från brickan flaskan. Du vill inte lämna vanligt vatten i flaskan, eftersom det kommer definitivt frysa igen och sannolikt spillts vindrutan flaska i processen.

6 Fyll den tomma flaskan med anti-frysspolarvätska. Detta kommer att förhindra frysning i framtiden.