Olika typer av Flag produkter

Olika typer av Flag produkter


Flag är en term som representerar alla platta av sten som är lätt att dela, enligt Flag Heights. Detta inkluderar naturliga stenar såsom kalksten, sandsten och skiffer. Stenplatta kanter kan variera. Några kvadreras, andra är rektangulära och vissa har oregelbundna kanter, vilket ger ett mer naturligt utseende - och föredragna för användning i golv inställningar. Denna sten produkt kan användas i en mängd olika sätt i hemmet och landskapet.

kök bänkskivor

Inomhus och utomhus kök bänkskivor kan vara gjord av stenplatta. Den stenlagda materialet skiffer är en utmärkt hård yta för detta ändamål. Skiffer, enligt The Kitchen Designer, är lika stark - om inte starkare - än granit. Med hjälp av ett starkt och hållbart material för ditt kök bänkskiva kan bidra till att minska risken måste du byta ut den så tidigt. Var medveten om att vissa skiffer och STENPLATTA material är mer porös än andra, absorberande fläckar lättare.

veranda Columns

Använd plattor som stödbaser för ett hem strukturella kolumner. Det kommer att göra din vanligt hem inlägg mindre vanligt och lägger till en dimension av styrka till enkla träpelare. Fieldstones ger ökad försäkring mot stormskador på grund av sin robusta struktur, och de lägger en intressant naturlig look på utsidan utseendet på ditt hem. För hem med mer än ett uterum - såsom en veranda, en veranda och en pergola område - upprätthålla kontinuiteten genom att skapa field baser under varje tak område som kräver en kolonn.

Skorstenar och eldstäder

Använd plattor för att bygga en inomhus eller utomhus vedeldad spis. Innesluten i en skärmad i veranda, torr staplade skorstens ansikte struktur - ger husägare med året brand kapacitet - av Tennessee Field. Skapa en utomhus eldstaden med hjälp av Field för din uteplats. Råga med skiffer för en elegant finish och linje den med eldfast tegel.

veranda Flooring

Top din oskärmad, pelarsalen veranda med en stenhäll golv för att minska oron för hållbarheten. Kalksten ger en mjukare färgat utseende; sandsten ger en mer neutral eller lera-färgad utseende. Lite underhåll krävs jämfört med mattor eller laminat eller trägolv, eftersom en enkel lösning av tvål och vatten räcker för att rengöra det. Du behöver inte att färga eller färga det vart femte år eller oroa sig för mögel eller mögel från den.