Hur man gör ett rymdskepp Av Tinfoil

Hur man gör ett rymdskepp Av Tinfoil


Olika typer av rymdskepp kan göras av aluminiumfolie. Aluminiumfolie, även kallad aluminiumfolie, möjliggör förändring under hela processen att forma ditt rymdskepp. Om du skapar en vinge som du inte gillar, kan du vika den och börja om igen, med tanke på att din folie inte slita i processen. Den här artikeln förklarar hur man gör de runda rymdskepp allmänt sett i främmande filmer.

Instruktioner

1 Ta en stor mängd aluminiumfolie, beroende på hur stor du vill ditt skepp att vara, och crumple hela bit till en boll som mäter mellan 4 och 6 inches i diameter. Om du inte använder tillräckligt folie första gången, tillsätt mer folie på utsidan av bollen du just har skapat.

2 Lägg en 6-till-8-tums-square bit folie på en plan yta. Gör en cirkel med en bit tejp, och se till att limmet är på utsidan. Sätt denna lilla bit av bandet i mitten av torget. Placera bollen på toppen av denna bit tejp. Bilda den plana bit folie runt den nedre halvan av folien cirkeln. De plana kanter kvadraten höjs nu från bordet och på höjden av mitten av cirkeln. Upprepa detta steg med en bit folie på den övre halvan av folien bollen. Hörnen behöver inte justera.

3 Vik kanterna på den övre bit folie ned över kanterna på botten bit folie. Krama folien att föra den närmare bollen. Denna cirkel bör sticka ut endast ett fåtal inches från bollen. Detta område utgör insidan av rymdskepp, där utlänningar bor, och tillför volym till rymdskeppet.

4 Upprepa steg 2 med en 8-by-10-tums fyrkantig bit folie. Detta är det yttre av rymdskepp. Vik kanterna runt varandra, skapa en cirkel med folien.

5 Crunch fyra mindre remsor av folie, vilket gör 1-2 tum lång landnings ben. Lämna en platt bit i ena änden av benet så att du kan tejpa fast den på undersidan av rymdskepp. Dessa måste vara robust nog att hålla vikten av rymdskepp. Tillsätt mer folie om benen börjar spänne.

6 Dekorera toppen av rymdskeppet hur du vill med märkpenna. Fönster, dörrar, belysning och andra föremål som kan vara på utsidan av ett rymdskepp.